Zo voorkom je de meest gemaakte modeblunders

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 10 November 2022
  • /
  • Views 83136

man die lacht

Veel mannen zien er graag mooi en verzorgd uit, en dat begrijpen we helemaal! Helaas zijn er ook een aantal grote blunders op het gebied van mode die je echt niet mag maken. Natuurlijk moet je altijd je eigen stijl volgen en lekker dragen wat je wil, maar er zijn een paar dingen die simpelweg echt niet kunnen. In deze blog zetten we er een aantal voor je op een rijtje. Want als je op de hoogte bent van de meest gemaakte modeblunders, kun je ze ook makkelijker voorkomen!

Modeblunders die echt niet meer kunnen

Te kleine kleding

Ben je aan het winkelen en zie je een prachtig overhemd hangen, maar is hij net een maatje te klein? Ook al wil je het overhemd nog zo graag kopen, het is echt beter om het niet te doen. Te kleine kleding zorgt er namelijk voor dat je er niet op je best uitziet. Het werkt onflatterend en bovendien is het zonde van je geld. Als je kleding koopt, let dan altijd goed op de pasvorm en de lengte van de mouwen of pijpen. Welk figuur je ook hebt, goed passende kleding staat altijd een stuk mooier. Ook te grote kleding is nooit flatterend.

Riemen en schoenen in een andere kleur

Deze blunder wordt vaak gemaakt onder de mannen. En dat is heel begrijpelijk! We snappen heel goed dat je er niet zomaar aan denkt om je riem te matchen met je schoenen. Toch is het niet zo chic om bijvoorbeeld een cognackleurige riem aan te trekken bij zwarte schoenen. Het is veel mooier als je riem en je schoenen allebei cognackleurig zijn, of allebei zwart.

Alleen maar opvallende designerkleding

Designerkleding kan ontzettend mooi zijn, maar je hoeft er niet opzichtig mee te pronken. Kies dus niet alleen maar voor kledingstukken waar het merk heel groot op staat. Je kunt best een mooie designer trui combineren met een gewone broek. Dit geeft juist een heel leuk effect! Ben je op zoek naar een mooie trui die je eindeloos kan combineren? Kies dan voor een Stone Island trui! Je kunt Stone Island bij La Boule bestellen, lekker makkelijk online.

Onverzorgde kledingstukken!

Draag tot slot nooit onverzorgde kledingstukken. Heb je je lievelingstrui al wel 100 keer gewassen en ziet hij er nu afgewassen en lelijk uit? Ook al vind je het nog zo zonde, het is echt beter om je trui weg te gooien. Heeft je huisdier aan je broek geknaagd? Of heb je een gat in je shirt? Dan kun je deze beter ook meteen weggooien. Als je je kapotte, versleten kleding meteen weggooit, weet je zeker dat je altijd netjes verzorgd voor de dag komt.Populaire Artikelen