Zo lak je zelf je nagels het mooist

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 24 November 2022
  • /
  • Views 51

nagel

Tegenwoordig is nagellak weer razend populair, zowel onder mannen als vrouwen: het dragen van felle kleuren en wilde patronen is voor veel mensen een goede manier om hun identiteit te uiten en om hun stijl aan te vullen. Sommigen kiezen ervoor om maandelijks veel geld uit te geven aan allerlei nagelsalons en pedicures, maar vaak is dit zonde: met de juiste middelen kun je dit zelf net zo mooi doen voor een fractie van de prijs! Bovendien geeft deze methode je veel meer vrijheid om te kiezen wat jij op je nagels wilt hebben, zodat je exact hetgeen kunt dragen dat jij mooi vindt staan. Lees snel verder voor een paar praktische tips!

De juiste apparatuur

Voordat je gaat beginnen met het lakken van je nagels is het van groot belang dat je de juiste apparatuur in huis hebt voor een optimaal resultaat. Die apparatuur is namelijk ook de reden dat nagelsalons je nagels zo mooi kunnen maken! Het belangrijkste daarbij is een gellak lamp. Deze zul je vast al eens eerder gezien hebben: doordat deze lamp UV straling gebruikt is je gellak binnen mom van tijd volledig uitgehard, waardoor je snel verder kan met de volgende laag. Bovendien zorgt deze lamp er ook voor dat je nagels veel beter hechten met de lak, en dat de verschillende lagen stevig aan elkaar vastzitten. Dit zorgt ervoor dat de lak veel langer blijft zitten!

Investeer in goede nagellak

Daarnaast is het ook een goed idee om wat geld uit te geven aan goede nagellak wanneer je thuis dezelfde kwaliteit als in de nagelsalon wilt bereiken. Er zit namelijk veel verschil tussen de vele merken: daarbij zit er zowel verschil in de kwaliteit van de kleuren als in de kwaliteit van de gel zelf. Hogere kwaliteit gel betekent dat de lagen een stuk beter kunnen hechten en bovendien sneller uitharden. Dit komt de duurzaamheid van je nagellak ten goede, en bovendien zorgt het er ook voor dat de randjes van je nagellak minder snel gaan schilferen. Op de lange termijn is een investering in goede nagellak het geld dubbel en dwars waard, aangezien je veel minder vaak je nagels hoeft te lakken! Neem voor een uitgebreid aanbod eens een kijkje bij Yinger Cosmetics.

Neem uitgebreid de tijd

Het allerbelangrijkste advies bij het lakken van je nagels is: neem de tijd! Je zult merken dat als je je nagels gehaast gaat lakken de kwaliteit al snel afneemt. Daarom kun je dit beter doen op een moment waarop je nergens naartoe hoeft. Zo kan je er voor zorgen dat je secuur te werk kan gaan, waardoor je nagels er een stuk mooier uit komen te zien! Bovendien kan je zo ook eens gaan experimenteren met patronen en ontwerpen, iets wat lastig is als je haast hebt. De tijd nemen voor het lakken van je nagels betekent ook dat je de tijd moet nemen voor het laten drogen! Als nagellak niet goed uitgehard is kan het namelijk vervormen, wat er al snel onverzorgd uit gaat zien.Populaire Artikelen