Zo gaan stijl en comfort hand in hand

  • Lisa
  • /
  • Zondag 6 November 2022
  • /
  • Views 4144

tshirt bamboe

Heb jij in je kledingkast een afdeling voor werkkleding en een afdeling voor vrijetijdskleding? Misschien draag je je werkkleding ook als je vrij bent. Of er zit nauwelijks onderscheid in. Toch herken je vast dat er sommige dagen zijn, waarop je je het lekkerst voelt in comfortabele kleding. Gewoon. Omdat je niks hoeft. Of omdat je op vakantie gaat!

Niks doen

Op de bank hangen in een sportbroek, een basic heren T-shirt (die zijn lekker groot) en warme sokken. Of heerlijk in je pyjama rondhangen. Er zijn van die dagen dat je niks liever wilt. Toch is het niet per definitie zo dat je er dan slonzig uitziet. Je hebt hele comfortabele broeken die je op je vrije dag draagt, maar ook leuk en gekleed zijn met een blazertje. Krijg je plotseling visite, dan hoef je je dus niet helemaal om te kleden.

Loungekleding

Stijl en comfort kunnen best hand in hand gaan. Zo heb je huispakken, waarin je er stijlvol uitziet, maar die toch zo lekker zitten dat je het gevoel hebt dat je je pyjama aan hebt. Staat er een postbode aan de deur, dan kun je gerust opendoen. En even de tuin in lopen? Geen probleem. Eigenlijk is een gekleed huispak meer loungekleding, gemaakt van soepele, zachte stoffen. Zo’n pak is ideaal om aan te trekken na een lange dag op kantoor in je chique bloesje.

Hoody: altijd goed

Hét kledingstuk voor een koudere comfortdag is de hoody. Zo’n trui waar je in kunt wonen en die je over je T-shirt aan trekt als het kouder wordt. Gecombineerd met een jeans kun je er uren in rondlopen. In elke garderobe is wel een of meerdere jeans te vinden. Een ander basiskledingstuk dat bijna iedereen heeft is een shirt met een Bretonse streep. Zitten vaak superlekker en zijn praktisch.

Voor op reis

Je herkent vast wat je het liefst aan hebt als je op reis gaat. Stel je moet uren in de auto zitten, of half opgevouwen in een vliegtuigstoel. Wat draag je op zo’n moment het liefst: iets dat comfortabel zit. Maar als je op de plek van bestemming aankomt, wil je er wel een beetje leuk uitzien. Zorg ervoor dat je kleding op zulke dagen niet strak zit, dat je bewegingsvrijheid hebt. Maar denk ook aan de opbergmogelijkheden: een binnenzak voor je paspoort of broekzakken voor je oordoppen. Vergeet de warme sokken niet!
Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen