Artikel

Haal een prikbord in huis!

Heb jij thuis een prikbord? Of op je werk? Vast niet, want tegenwoordig is je hele planning en schema toch al op je smartphone te vinden – dus waarom zou je de moeite doen om een prikbord te hebben? Nou, er zijn best veel redenen waarom dat een goed idee is. Om te beginnen is er steeds meer onderzoek over de gevaren van smartphones op je aandacht vermogen. Dus het is goed om niet altijd je telefoon bij je te hebben. En zeker niet als je aan het werk bent. En een prikbord kan dan uitkomst bieden.

Lees meer..

Artikel

Deurklopper bij de voordeur

In plaats van een bel kun je ook een deurklopper hebben op je deur. Het brengt weer wat stijl terug en het is een stuk prettiger om de kloppen te horen dan zo’n irritante bel die je kapot laat schrikken elke keer als er iemand voor je deur staat. Vandaag gaan we het hebben over deurkloppers. Wist je namelijk dat er veel verschillende soorten zijn? En dat de juiste deurklopper je deur een stuk mooier zal laten uitzien? Je voordeur is een van de eerste dingen die gasten zien, en je wilt dus dat deze er perfect uitziet.

Lees meer..

Artikel

Wat is LED verlichting?

LED lampen zijn vandaag de dag in. Vroeger waren ze nog net wat te duur om door veel mensen gekocht te worden. Maar door nieuwe technologieën worden ze steeds goedkoper. Vandaar dat de oude gloeilamp de weg van de dodo gaat. LED lampen kunnen nu dus veel kosten besparen, en ze zijn ook beschikbaar in meer verschillende kleuren dan vroegere gloeilampen.

Lees meer..

Artikel

Wat is een Sanibroyeur?

Een Sanibroyeur is een simpel elektrisch toilet. Dat betekent dat deze al het vuil zelf vermaalt. Er is dus geen normale grote WC afvoer nodig om deze in een specifieke kamer te zetten. Een simpel PVC buisje van 2 centimeter doorsnee is vaak al voldoende. Stuk goedkoper dus. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over lawaai of iets dergelijks. Want de meest Sanibroyeurs zijn erg stil tijdens het vermalen. Geen overlast dus.

Lees meer..

Artikel

Waarvoor is een boiler in huis?

Je hebt vast wel vaker wat over boilers gehoord. Misschien ging hij vroeger wel eens stuk en had je geen warm water meer ineens. Dan moest je vader weer aan de slag om de boiler te gaan maken. Veel huizen hebben tegenwoordig een standaard centrale boiler die al het water in het huis verhit – maar er zijn nog veel meer dingen die je met een boiler kunt doen.

Lees meer..

Artikel

Hanglampen: kies de stijl die past bij uw interieur

Behalve qua licht moeten lampen ook qua stijl de juiste sfeer bieden. Van een staande lamp tot en met een wandlamp: ze drukken allemaal een stempel op uw inrichting. Zeker hanglampen spelen daar een belangrijke rol in. Dit omdat ze meestal een prominente plek hebben. Ze hangen bijvoorbeeld vaak midden in de kamer of boven de eettafel. Of u van uw hanglamp nu een echte blikvanger wilt maken? Hierin vindt u vast een goede match die past bij uw inrichting.

Lees meer..

Artikel

Sfeerhaard in huis met waterdamp

Ooit van waterdamphaarden gehoord? Vroeger waren er behoorlijk veel huizen te vinden waarin een open haard was geplaatst. Daarmee kon het huis voor een groot gedeelte verwarmd worden en daarnaast zorgt het ook voor behoorlijk veel sfeer.

Lees meer..

Artikel

Geef je woonkamer een persoonlijke tint met muurstickers

Veel mensen hebben in hun woonkamer een foto aan de muur hangen. Of een schilderij of replica. Maar het kan ook anders. Je kunt ook kiezen voor opvallende muurstickers. Die springen meteen in het oog en daarmee creëer je dus een geheel eigen stijl. Zeker als je kiest voor opvallende afbeeldingen of misschien wel een sprekende tekst die bij jou of bij jullie past. Er zijn talloze mogelijkheden voor muurstickers in de woonkamer.

Lees meer..