Weinig tijd ‘s ochtends? 5 supersnelle kapsels!

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 26 Oktober 2023
  • /
  • Views 86739

vrouw haar

Haasten, rennen en vliegen in de ochtend, we kennen het allemaal wel. En naast dat je je ontbijt eigenlijk niet mag overslaan en je een leuke outfit moet uitkiezen, wil je natuurlijk ook dat je goed voor de dag komt met je kapsel. En daar kun je misschien wel wat hulp bij gebruiken! Daarom geven we je in deze blog een paar handige tips voor supersnelle kapsels waarmee jij toch goed voor de dag komt. Of je nou naar je werk gaat, naar school, naar een etentje met vriendinnen of naar de verjaardag van je neefje.

5 supersnelle kapsels

Nonchalante vlechten

Vlechten zijn ideaal voor een snel kapsel. Als je het vlechten eenmaal onder de knie hebt, is het heel snel gebeurd. En bovendien ziet het eruit of je er veel tijd en aandacht aan hebt besteed. Kies ervoor om een schuine losse vlecht te maken en trek hier een aantal plukjes uit. Zo creëer je binnen no time een nonchalante, maar verzorgde look. Ook kun je ervoor kiezen om een paar kleine vlechtjes door je haar te maken. Varieer in dikte voor een nonchalant effect. Laat de rest van je haar gewoon los hangen. En heb je een feestje of een festival? Dan kun je misschien wat extra tijd aan je kapsel besteden door wat plukjes haar te krullen.

Hoog half knotje

Dit kapsel zien we steeds vaker, en dat is niet voor niks! Het ziet er speels en vrolijk uit, en is ontzettend makkelijk om te maken. Pak simpelweg de bovenkant van je haar vast en maak hier een knotje van. Draai er een elastiekje omheen en je bent klaar om te deur uit te gaan! Heb je eigenlijk te dun haar voor dit kapsel? Dan zijn hairextensions perfect! Met hairextensions kun je er namelijk voor zorgen dat je nog genoeg haar los hebt hangen en toch een mooie bun kunt maken. Voor hairextensions kun je terecht bij Hairextensions Voordeel.

Een lage bun

Ga jij liever voor een iets klassiekere, zakelijkere look? Dan kun je ook kiezen voor een lage bun. Pak je haar onderaan vast en maak een knot in je haar., ter hoogte van je nek. Dit kapsel is lekker vrouwelijk en klassiek, waardoor je er ook op een wat zakelijker kantoor goed mee voor de dag komt. En wil je het toch wat speelser maken? Dan maak je de knot rommelig en trek je er gewoon wat plukjes uit!

De hoge paardenstaart

De hoge paardenstaart is altijd goed en lekker makkelijk te maken. Om net wat meer volume te geven aan je staart kun je twee schuifspeldjes verticaal onder je staart schuiven. Ook leuk is het om je elastiekje te verbergen met je eigen haar. Dit doe je door simpelweg een plukje haar van je staart te pakken en deze om je elastiekje te draaien.

Een haarbandje

Een haarbandje is ideaal om snel een prachtig kapsel te maken. Doe het haarbandje in je haar en draai er plukken haar omheen. De plukken haar stop je achter de haarband waardoor het lijkt alsof je een rol haar op de achterkant van je hoofd hebt gemaakt. Dit kapsel is ontzettend makkelijk en ziet er toch bijzonder uit. Perfect dus voor een feestje of misschien zelfs een bruiloft!Populaire Artikelen