Wat is de schoenen trend van dit najaar

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 10 Oktober 2023
  • /
  • Views 2305

Het najaar komt er weer aan dus de dikke truien en warme vesten mogen weer uit de doos gehaald worden. Daarnaast is het dus ook weer tijd voor nieuwe schoenen. Elk nieuw seizoen brengt ook weer nieuwe trends met zich mee. In deze blog bespreken we de nieuwste schoenentrends van dit najaar.

Raar maar waar

Het zal je misschien verbazen maar de ouderwetse regenlaars komt weer in de mode. Heb je ze nog ergens in de kast staan? Lucky you! De meeste van ons zullen ze wel weg hebben gedaan maar dat is zeker zonde. Natuurlijk zijn er nu wel hippere modellen en lijken de laarzen niet meer op regenlaarzen maar toch van hetzelfde materiaal. Daarnaast zijn het comfortabele instap laarzen en je voeten blijven lekker droog wanneer het weer eens regent. De regenlaarzen trend wordt zelfs gezien bij een van de grootste merken ter wereld, Chanel heeft namelijk een model uitgebracht die verdacht veel lijkt op de ouderwetse regenlaars.

Comfy en retro

De najaarstrend lijkt alleen maar gericht te zijn op puur comfort want ook deze stappers zitten heerlijk. De retro sneakers zijn weer terug van weggeweest en wordt steeds vaker gesport. Het is al langer een trend om een wat sportieve look aan je nette outfit te geven en deze trend blijft nog wel even doorgaan.

Hoe hoger hoe beter

De comfortabele trends worden toch nog een beetje onderbroken door de hoge hakken trend. De trend van dit najaar is namelijk hoe hoger hoe beter. Niet echt comfortabel maar wel heel leuk! Mooie hoge pumps met plateauzolen in felle kleurtjes of lieslaarzen met een platte zool, we zien het allemaal terug dit najaar. Enkellaarsjes dames, die kunnen ook zeker niet ontbreken op het lijstje! We zien ze dit najaar met een mooie hoge hak en een spitse neus, heel classy als je het ons vraagt.

Prima ballerina

Het houd niet op met de oude trends die terugkomen. Ook de ballerina is terug van weggeweest! Deze comfortabele platte schoentjes zijn weer helemaal in de mode. Combineer ze met een leuk matchend pak of een leuk jurkje en je zult er helemaal hip bij lopen. Zo zie je maar weer dat er toch veel voor comfortabel wordt gekozen dit najaar.

Kortom, we zien dat dit najaar vooral draait om comfort en oude trends die weer terugkomen. Zo zie je maar weer; wie wat bewaart, die heeft wat!Populaire Artikelen