Trendy gietvloeren!

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 23 Juni 2022
  • /
  • Views 76152

gietvloer

Super hip zijn gietvloeren die naadloos en stijlvol je woning een extra dimensie geven. Gietvloeren passen uitstekend in een modern interieur. Kies uit allerlei ontwerpen. Wil je weten wat de voordelen zijn van een gietvloer? Lees dan verder!

Vloerkleden brengen sfeer in je woonkamer!

Slijtvast en stijlvol

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je een warme vloer van hoogwaardig materiaal? Dan is de keus snel gemaakt: neem een gietvloer! De prijzen van gietvloeren zijn per m². Er komen meestal nog andere kosten overheen en verschillen nogal door de ruimte waarin het gelegd wordt en de ondergrond. Hoe bewerkelijker, hoe duurder. De toepassingen van gietvloeren bestaan uit polyurethaan en epoxy. Let erop dat de gietvloeren naadloos gelegd worden en de materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Je wil natuurlijk een mooie strakke gietvloer. Laat je vooraf goed inlichten over materiaalkeuze en de mogelijkheden. Een professionele gietvloer in je woning geeft een duurzame moderne uitstraling.

Geluiddempende gietvloer

Ga voor rust in je woning of kantoor, neem een gietvloer! Een gietvloer is geluiddempend. Hiermee voldoet het aan de standaard 10 decibel (dB) normen. Wil je nog een hoger geluidsnorm in je woning, dan kun je kiezen voor een specifieke onderlaag die geluiddempend is. Gietvloeren zijn geschikt voor winkels, woningen, kantoren en garages. Door de elastische waarde van de gietvloer zorgt het voor een aangenaam akoestisch beleven. Bij onafhankelijke aansluiting op wanden worden geluiden niet overbracht als trillingen door draagmuren naar naastgelegen ruimten.

Compleet naadloze gietvloeren

Met een naadloze gietvloer zorg je voor harmonie in een ruimte. Het geeft rust en straalt eendracht uit. Ideaal voor kantoor waar het een positief effect zal hebben op de werksfeer. In een winkel werkt het prima door de overzichtelijke en hygiënische uitstraling. Bovendien is een gietvloer brandwerend en makkelijk te onderhouden. Een gietvloer stofzuigen en dweilen doe je in een oogwenk. Een ander voordeel van een gietvloer is de houdbaarheid. Kleurvast en slijtvast zijn redenen om voor een gietvloer te kiezen. Je hebt er jarenlang plezier van. Ideaal voor magazijnen en technische ruimtes. Vraag vooraf online offertes aan bij verschillende gespecialiseerde gietvloer bedrijven voor kwaliteit en prijsvergelijk.Populaire Artikelen