Top 3 cadeaus voor modejunkies

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 1 November 2022
  • /
  • Views 926

modejunkies

We kennen ze allemaal wel; De types die áltijd als eerste met de nieuwste trends verschijnen. Hoe ze dit doen? Geen idee, maar ze krijgen het keer op keer voor elkaar om er helemaal anno nu bij te lopen. De ene keer meteen een schot in de roos, de andere keer vraagt het een beetje tijd om aan de nieuwe look te wennen. Natuurlijk wil je iemand die deze skill heeft ook kunnen verrassen met een persoonlijk en stijlvol cadeau, zonder dat het afgezaagd is. Er zijn een aantal zaken die het altijd goed doen, en waar zelfs de meest ervaren trendspotter nog wel eens overheen kijkt. Welke dat zijn? Wij zetten er drie op een rij!

1. Het zit hem in de details

Natuurlijk houdt de echt fashion lover óók de details in de gaten, maar een kleine aanvulling hierop van jouw kant kan nooit kwaad. Want waar wij nog wel eens een weekje met dezelfde kleur nagellak rondlopen (al dan niet afgebladderd), zal dit de ervaren fashion girl niet gebeuren. Alles is matchend en doordacht. Een rondje googelen naar de trendkleuren van komend seizoen (vooral niet huidig seizoen, dit is natuurlijk achterhaald), en daar zaken als armbandjes en nagellakjes van kopen is dan ook een garantie tot succes. Nog een detail waar vaak overheen wordt gekeken zijn telefoon accessoires. Een echte fasion kenner heeft hier nóóit genoeg van, iedere outfit verdient natuurlijk zijn eigen telefooncover!

2. De bon

Ieder zijn talent, je kunt wellicht nog zo je best doen maar je kunt nooit raden wat er echt in het hoofd omgaat van de ervaren trendspotter. Probeer dit dan ook niet na te doen en kies voor een cliché; De cadeaubon. Om het minder een cliché te maken kun je hier heel goed voor een verrassende optie gaan. Wat dacht je van een bon van een tweedehands (lees: vintage!) winkel. Een keer iets anders én helemaal volgens de sustainable trends van nu.

3. Inspireer

Hoe ze het doen gaan we helaas niet ontrafelen, maar één ding is zeker; de echte modejunkies hebben wel altijd voldoende inspiratie. Waar ze dit op doen is niet in één zin te vatten. Een cadeau wat hen een nieuwe dot inspiratie geeft is dan ook altijd een schot in de roos. Ga voor de nieuwste bladen als de Vogue of de Elle, geef een city trip naar een upcoming bestemming of ga samen naar dat nieuwe fusion restaurant waar álles in het interieur klopt.

Ga vooral niet het werk van jouw fashion minnende vriend(in) overnemen, maar probeer er een klein steentje aan bij te dragen. Door dat in de vorm van een subtiel cadeau te doen laat je toch zien dat je er over na hebt gedacht, zonder hun werk over te doen. Er kan tenslotte maar één de fashion queen zijn.Populaire Artikelen