Tips voor het decoreren van een salontafel

  • Lisa
  • /
  • Woensdag 31 Augustus 2022
  • /
  • Views 1145

salontafel van sfeer

Een nieuwe salontafel kopen

Wil je een nieuwe salontafel aanschaffen of heb je er net een gekocht? Dan is het natuurlijk ook belangrijk om hem mooi te stijlen. Dit kan een lastige klus zijn, omdat er tegenwoordig erg veel mogelijk is. In deze blog lees je tips om jouw salontafel te decoreren. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

Vaasjes

Vaasjes zijn erg leuk als decoratie op een salontafel. Maak een combinatie van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld glas, metaal en keramiek. Zo ontstaan er verschillende texturen en combineer je glans en mat met elkaar. Ga altijd voor een oneven aantal, dus 3 of 5 stuks, dit houd het speels. Het is ook leuk om gebruik te maken van verschillende vormen, hoogtes en breedtes. Vooral de hoogte is belangrijk en deze kan je makkelijk bereiken door er bloemen in te zetten met verschillende hoogtes.

Tafelboeken

Het is tegenwoordig een echte trend om de mooiste fotoboeken op de salontafel te leggen. Heb je een salontafel met een glazen plaat? Dan kan je ze er ook mooi onder leggen. Gasten kunnen dan door de mooie boeken bladeren, als jij een kopje koffie aan het zetten bent.

Schuiven en verplaatsen

Soms heeft het even tijd nodig voordat je de juiste combinatie hebt gevonden. Bekijk het van een afstandje, draai ze om en schuif net zolang tot het goed voelt. Vertrouw vooral op je gevoel! Twijfel je er over? Vraag een vriendin om advies. Het is ook leuk om eens in de zoveel tijd af te wisselen met decoratie. In de zomer kan je gaan voor vrolijke lichte kleuren en in de winter tover je de salontafel om tot kersttafel.

Zoek je nieuwe salontafel uit!

Ben je enthousiast geworden over deze decoratietips en wil je deze toepassen op een nieuwe salontafel? Neem vooral een kijkje bij de salontafels van Sfeer.nl en laat je inspireren door de nieuwe collectie! Heb je een vraag of wil je advies? Twijfel dan niet en neem contact op met de klantenservice.
Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen