Tips voor het aanbrengen van make-up

  • Lisa
  • /
  • Vrijdag 29 September 2023
  • /
  • Views 37854

make-up

Make-up wordt door veel mensen aangebracht op het gezicht. Als je niet zo goed weet waar je moet beginnen met het aanbrengen van make-up, staan hier enkele tips. Iedereen brengt make-up aan op een andere manier. De ene vindt het fijner om make-up aan te brengen met kwasten en de ander vindt het fijner om de handen en vingers hiervoor te gebruiken. Er is wel een volgorde van het aanbrengen van make-up om jou zo verder op weg te helpen.

Elk jaar is er een andere trend op het gebied van haarkleur

De volgorde van het aanbrengen van make-up

Voordat je begint met het aanbrengen van make-up moet je je gezicht reinigen. Je verwijdert het overtollig vet op je huid, waardoor de make-up beter blijft zitten. Je kan je gezicht reinigen met verschillende make-up removers en met een toner. Als je eenmaal je gezicht hebt gereinigd kan je eventueel een primer aanbrengen. Een primer zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Vergeet ook niet je gezicht te reinigen voordat je gaat slapen. Slapen met make-up is echt een no go.

Foundation is de eerste stap bij het aanbrengen van make-up. Je creëert een basis voor de rest van je make-up. Wil jij gaan voor een heftige ooglook met veel oogschaduw? Dan is het slim om als eerste je oogschaduw aan te brengen. Het kan zijn dat je poeder van oogschaduw op je wang of onder je oog komt. Dat is zonde van de mooie basis laag die je net hebt aangebracht. Nadat je foundation hebt aangebracht is concealer de volgende optie. Donkere kringen, roodheid en ongewenste onzuiverheden kan je met concealer laten verdwijnen. Vergeet niet om poeder aan te brengen op de basis laag. Wil je oogschaduw opdoen? Doe dit dan voordat je mascara aanbrengt. Als je oogschaduw aanbrengt nadat je mascara op hebt gedaan, heb je kans dat de poeder aan je wimpers blijft vast plakken. De wenkbrauwen kan je bijtekenen na- of voordat je begint aan de oogmake-up. Iedereen gaat een andere volgorde af bij het aanbrengen van make-up. Doe wat jij het fijnst vindt en wat voor jou het beste werkt.

De goede producten kiezen voor jouw huid

Het is belangrijk om goede make-up producten te kiezen voor jouw huid. Het kan zijn dat je gevoelig bent voor enkele make-up producten of dat je huid geïrriteerd raakt van make-up. De kleur van de make-up is ook erg belangrijk. Kies altijd een foundation die dezelfde kleur heeft als je hals. Je wilt tenslotte niet dat je een kring van foundation op je gezicht hebt. Make-up is verkrijgbaar in verschillende drogisterijen maar ook online. Dermarolling.nl is een website waar je make-up van verschillende bekende merken kunt bestellen. NYX en Sleek MakeUp zijn merken van make-up producten die in de webshop worden verkocht. Kijk in de webshop voor het grote aanbod van make-up.



Populaire Artikelen