Tijd voor nieuwe oorbellen!

  • Lisa
  • /
  • Woensdag 19 Oktober 2022
  • /
  • Views 3215

oorbellen jewelry

Welke oorbellen kies jij

Oorbellen zijn op dit moment helemaal trendy en elk jaar zien we dan ook veel veranderingen in de oorbellen trends. Daarom hebben wij voor jou de meest hippe oorbellen trends van 2021 op een rijtje gezet! Aangezien het voorjaar bijna aangebroken is, is het weer tijd om je oude oorbellen uit te zoeken en weer wat nieuwe mooie oorbellen aanschaffen.

My Jewellery heeft een mooi en groot aanbod aan oorbellen. Deze vind je geheel volgens de laatste trends en daarom kun jij er iedere dag weer helemaal trendy bijlopen. Ze hebben allerlei modellen, van grote opvallende ringen, tot minimalistische oorbellen. Oorbellen kan je nooit genoeg hebben en het fijne eraan is dat je ze kunt aanschaffen voor een klein prijsje. Betaalbare oorbellen zijn namelijk hartstikke leuk en gaan ook eindeloos mee. Bijna alle oorbellen van My Jewellery zijn gemaakt van roestvrijstaal en dit betekent dat ze niet verkleuren. Zo kun je er mee onder de douche, zwemmen en andere activiteiten in het water.

De laatste oorbellen trends

1. Oorbellen met maantjes en sterretjes

Oorbellen met maantjes of sterretjes, zijn de laatste tijd erg populair en dat is niet voor niets! Naast dat ze er gewoon hartstikke leuk en schattig uitzien, hebben ze vaak ook een betekenis. Zo staat de maan symbool voor licht, nieuw en eeuwigheid. De ster staat voor vertrouwen en herinneringen. Je kunt de leuke oorbellen ook combineren met andere sieraden met een maantje of ster.

2. Earcuffs

Vind je piercings mooi, maar heb je er zelf geen? Dan zouden earcuffs wel eens dé oplossing voor jou kunnen zijn! Earcuffs kun je namelijk dragen als nep piercing en daar heb je dus geen extra gaatje voor nodig. Earcuffs waren voor het eerst te zien in de jaren 90 en zijn weer helemaal teruggekomen.

3. Verschillende soorten oorbellen in beide oren

De tijd dat je in beide oren dezelfde oorbellen moet dragen, is al lang voorbij! Tegenwoordig zie je dat er veel verschillende oorbellen in beide oren wordt gedragen, zo kun je lekker veel variëren en daarmee beide oren een eigen look kunt geven. Je hoeft ook niet meerdere gaatjes te hebben, je hebt ook speciale oorbellen waardoor het lijkt of je meerdere gaatjes hebt, maar eigenlijk is dit een oorbel. Die trend zien we ook steeds vaker.

4. Oorringen zijn weer terug van weggeweest

Oorringen waren vroeger super hip, hoe groter hoe beter. De laatste jaren zagen we ze weing, tot vorig jaar, toen kwamen de oorringen weer helemaal terug. Je kunt ze in alle verschillende soorten en maten vinden, dus er is altijd wel iets dat bij je past!

Wil jij je outfit nog leuker maken of heb je een speciale gelegenheid? Dan zijn deze oorbellen uit de laatste trends het helemaal perfect hiervoor. My Jewellery heeft speciaal voor jou de mooiste oorbellen in haar webshop. Sieraden geven je outfit vaak nét dat beetje extra, maar met oorbellen maak je jouw outfit helemaal compleet. Succes met shoppen!
Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen