Tijd voor een nieuw interieur

  • Lisa
  • /
  • Zondag 12 November 2023
  • /
  • Views 5099

lamellen

Een nieuw jaar, dus ook tijd voor een nieuw interieur?

Iedereen kent het vast wel, aan het begin van het nieuwe jaar je ‘goede voornemens’. Meer sporten, een gezondere lifestyle, nieuwe doelen stellen en ga zo maar door. Maar, wat dacht je ervan om ook eens je interieur een opknapbeurt te geven? Denk dan eens aan nieuwe raamdecoratie zoals een nieuw gordijn, nieuwe jaloezieën of gewoon even een andere kleur. Ook door je meubels zoals je bank, eettafel, stoelen of lampen eens te veranderen, kan er al heel wat veranderen aan je huisstijl.

Uitstraling van je huis

Raamdecoratie

Zin in wat nieuws, een andere sfeer of een upgrade van je huis? Dan kun je met raamdecoratie al een heleboel veranderen. Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar door je gordijnen, lamellen of jaloezieën te veranderen, kun je jouw woning er al heel anders uit laten zien. Raambekleding geeft een nieuwe frisse sfeer waardoor je huis van binnen meteen een hele andere uitstraling heeft.

De volgende stap

Naast je raamdecoratie, kun je met andere meubels je interieur ook al een hele andere uitstraling geven. Bijvoorbeeld een nieuwe eettafel, stoelen of een gezellige lamp. Misschien is het ook wel tijd voor een nieuwe bank, om de woonkamer wat anders in te richten. Om alles te laten kloppen is het mooi om je inrichting in dezelfde stijl te houden. Laat de kleuren bijvoorbeeld mooi op elkaar aansluiten. Een mooie bijpassende lamp om ‘s avonds aan te doen voor een gezellige sfeer geeft ook al een erg leuk effect.

De puntjes op de i

Vaak als je het een en ander hebt vernieuwd in huis, kunnen de kleine details het totaalplaatje afmaken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bos bloemen op tafel voor een wat levende sfeer, een wat grotere kamerplant in de hoek om die lege ruimte op te vullen. Een nieuw schilderij of een gezellig fotorekje aan de muur om op die manier wat meer warmte uit te stralen. Ben je klaar met die saaie kleur op de muur, smeer er dan een mooi verfje op! Deze kleine details maken het af en laten jou nog lekkerder thuiskomen.

Voel je thuis

Het is erg belangrijk dat je je thuis ook echt thuis te voelt. Je eigen, veilige en natuurlijk gezellige plekje. Dit gevoel is bij iedereen anders en dus kan ook iedereen dit gevoel zelf op zijn of haar eigen manier creëren. Het nieuwe jaar goed beginnen, begint bij jou thuis. Met een fijn gevoel op pad gaan en met een fijn gevoel thuiskomen.
Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen