Stijl je woning af met houten shutters

  • Lisa
  • /
  • Zondag 29 Mei 2022
  • /
  • Views 23558

shutters

Raamdecoratie is écht een belangrijk onderdeel van je interieur. Het type raamdecoratie dat je kiest bepaalt de lichtinval, de mate van privacy en de uitstraling van je interieur.

Één van de populairste raamdecoratie van dit moment zijn shutters. Of je interieur nu modern, romantisch, klassiek of bohemian is. Shutters passen bij ieder interieur en zijn geschikt voor ieder type raam. Of het nu de keuken, werkkamer, slaapkamer, badkamer of woonkamer is. Je kunt de shutters overal laten plaatsen. Doordat de shutters vochtbestendig zijn, kun je ze en gemakkelijk reinigen en ook bestellen voor de badkamer en keuken.

Het type raamdecoratie dat je kiest bepaalt de lichtinval

Shutters in ieder type interieur

Ben je benieuwd of shutters in jouw interieur passen? Laat je inspireren en bekijk een aantal voorbeelden van Blend shutters in verschillende interieurs.

shutters klassiek
Klassiek


















Moderne shutters
Moderne shutters










scandinavische shutters
Scandinavische-shutters



















romantische shutters
Romantische-shutters



















Zo personaliseer jij je shutters

Jouw shutters personaliseer je eenvoudig door een lamelbreedte, kleur, bediening en een type profiel te kiezen.

Shutter lamelbreedtes: 63 mm, 89 mm of 114 mm

Shutters kun je samenstellen in drie verschillende lamelbreedtes. Ga je voor de lamellen van 63 mm, 89 mm of 114 mm breed? Hoe groter de lamelbreedte, hoe meer doorkijk je creëert in de kamer.

Bij shutters in een draaikiepraam kun je het beste kiezen voor de shutters met een lamelbreedte van 63 mm. Bredere lamellen passen niet in de diepte van het raam.

Kies je kleur en de afwerking van de lamellen

Ga je voor een gladde lamel met een strakke uitstraling of voor een lamel met een houtnerf? Voor shutters in een rustige kleur of een contrasterende kleur? Beide lameleigenschappen geven de shutters een hele eigen uitstraling. Je stelt de shutters samen in +25 verschillende kleuren.

Bediening van de shutters

De shutters kun je op twee verschillende manieren bedienen; met een zichtbare of een verborgen tiltstok. De zichtbare tiltstok is in dezelfde kleur en houtsoort als de lamellen gemaakt. Wanneer je kiest voor een verborgen tiltstok, is de tiltstok aan de achterzijde van de lamellen verwerkt. Je kunt de lamellen vervolgens handmatig kantelen.

shutters met tilstok
Shutters met tilstok

Benieuwd wat jouw shutters kosten? Je stelt ze eenvoudig en snel samen via www.inhuisplaza.nl/shutters

Populaire Artikelen