Vrouwen houden van kleding

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 7 Mei 2022
  • /
  • Views 14483

kledingrek

Veel vrouwen in Nederland hebben hun kast vol met kleding hangen en schoenen ontbreken ook zeker niet. Hoe fijn is het als je eens de tijd neemt om je kast op te ruimen en weer opnieuw in te delen. Je hebt dan veel meer overzicht en wellicht kom je ook wat items tegen die je al een tijdje uit het oog verloren was. Of kom je kledingstukken tegen die je al lang niet meer draagt, gooi deze dan weg of geef het aan iemand die er nog wel wat mee kan. Een andere optie is om het aan tweedehands winkels te geven, zo krijgt het kledingstuk wellicht een nieuw leven. Goed voor het milieu en goed om kleding die nog niet versleten zijn nog een kans te geven.

Neem kleding eenvoudig mee naar een andere locatie

Een overzichtelijke kledingkast is erg fijn voor het overzicht. Je kunt ook gebruik maken van kledingrekken om in je kleding kast of –kamer wat meer opberg ruimte te creëeren. Soopl heeft een aantal ontwerpen waarbij je je kleding eenvoudig kunt opbergen of zelfs meenemen. Niet alleen voor persoonlijk gebruikt, maar ook voor professioneel gebruik. Kleding merken, winkels en stylisten kunnen zo eenvoudig hun kleding veilig meenemen en ergens showen.

Een overzichtelijke kledingkast is erg fijn voor het overzicht. Je kunt ook gebruik maken van kledingrekken om in je kleding kast of –kamer wat meer opberg ruimte te creëeren.

Ook voor een leuke kledingparty met je vriendinnen is een kledingrek super handig om alles op te hangen en alles mee te nemen naar de juiste locatie. De Fashion trolley is eenvoudig in gebruik en doet waar hij voor gemaakt is. Het is een degelijk kledingrek, wat soepel kan rijden door de grote wielen en nergens met de wielen achter blijft haken. Daarnaast is het inklapbaar waardoor je het ook makkelijk mee kunt nemen.

Schoenen opbergen

Schoenen opbergen blijkt nog lastig te zijn. Je wilt namelijk een goed overzicht van wat je allemaal hebt en wilt ze daarom niet in een losse bak of zak stoppen. Hierdoor vergeet je welke schoenen je hebt. Probeer daarom je schoenen per paar op te bergen. Je hebt een aantal goedkope opties, maar deze zien er wel minder mooi uit, al blijft het effect natuurlijk hetzelfde.

Mocht je wat meer geld uit willen geven, dan kun je eens kijken naar speciale opbergkasten voor schoenen. Hier kun je ze makkelijk in opbergen, zijn stofdicht, hebben vaak speciale houders zodat je schoenen netjes in vorm blijven en je kunt meerdere paren per vak opbergen. Je hebt natuurlijk wel nog genoeg plek nodig om een opbergkast voor je schoenen te plaatsen. Hoe groot de kast moet zijn is afhankelijk van het aantal schoenen dat je hebt. Mocht je nog te weinig plek hebben, bewaar dan wat schoenen onderin je kleding kast. Daar heb je vaak toch niks staan, dus een ideale plek om je schoenen te bewaren.

Bewaar je liever je schoenen beneden in de hal dan zijn er ook speciale smalle opbergsystemen zodat ze niet in de weg staan of te ver uitsteken. De hal is meestal niet erg breed dus het is fijn als je een passend opbersysteem vindt.Populaire Artikelen