Sieradentrends 2018

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 7 April 2022
  • /
  • Views 33585

armdband

Ook in 2018 zullen er weer nieuwe trends te zien zijn bij de sieradenmode. Er is dus altijd wel een reden om een nieuw sieraadje aan te schaffen. Je koopt toch ook graag ieder seizoen een nieuw setje kleren terwijl andere kleding misschien naar de onderkant van de stapel gaat en minder wordt gedragen. Zo gaat het met sieraden ook. Het is leuk om ieder seizoen een nieuw en modern sieraad te kopen. Het blijft leuk om met de mode mee te gaan.

Musthave sieraden in 2018!

Oormode

Voor de oormode in 2018 gaat het om twee uitersten. Het mag heel eenvoudig, met een kleine oorbel in een heel mooi ontwerp met verschillende grafische vorm bijvoorbeeld of het gebruik van meerdere materialen als zilver, goud, titanium, of je kiest voor heel opvallend, waarbij de materialen en het ontwerp minder doordacht zijn en eigenlijk alleen maar opvallen in grootte, kleur of type materiaal. Een keuze dus tussen ontwerp en kwaliteit, of juist voor opvallende materialen.


Aankoop tip 2018: statement oorbellen


Armbanden

Een sterke trend in 2018 blijft het dragen van grote of meerdere armbanden. Kijk maar eens naar de verschillende soorten leren armbanden. Enkele banden of banden die meerdere keren om de arm gedragen worden. Ook bij deze armbanden kun je je eigen stijl nog creëren. Ga je voor een stoer ontwerp met een mooie sluiting of kies je ervoor om je leren armband te combineren met verschillende kleuren of bedels? Zo kan ieder zijn eigen stempel drukken op de armmode van 2018. Armcuffs zijn een hele andere trend en een echt sieraad voor de arm. De armcuffs in 2018 mogen glimmen en opvallen als ze maar lekker zitten, dus let op de maat.

goude armband
Prachtige sieranden

Uit de juwelenkist

Erfstukken, gevonden objecten en vintage juwelen kunnen weer uit de juwelenkist worden gehaald en kunnen in 2018 als inspiratiebron worden gebruikt om als modern sieraad op een nieuwe manier te worden gedragen. Daarbij hoef je je vooral niet in te houden of te beperken tot het dragen van één broche, maar wordt het ineens modieus om een aantal broches bij elkaar te dragen. Kooptip: https://www.ikbensieraden.nl/broche-kopen/. Meerdere sieraden kunnen worden gecombineerd wat zorgt voor een eclectische look waarbij vintage sieraden, etnische en hedendaagse invloeden bij elkaar komen.

Meerdere kleuren goud

In 2018 zal je naast de gouden sieraden in goud en witgoud ook een nieuwe optie te zien krijgen van roodgouden sieraden. Uitgesproken ringen met meer kleur vragen misschien wat meer lef om te dragen. Daar komt nu wat meer beweging in en het ziet ernaar uit dat 2018 het begin van deze trend gaat inluiden. Eerder leek er nog niet veel behoefte voor te zijn, maar nu je ook met kwaliteit en ontwerp van sieraden indruk kunt maken, wordt er steeds meer voor kleur gekozen om zo een eigen identiteit te laten zien en een persoonlijke smaak uit te dragen.

De webwinkel Ikbensieraden is de #1 voor goedkope sieraden zonder verzondkosten. heeft altijd een up-to-date collectie waar je de meest trendy juwelen kunt aankopen. Helemaal voordelig zijn de sieraden sets, dan heb je direct een aantal sieraden die goed matchen en omdat je in bulk koopt extra voordelig. Overzicht van de sieraden sets, vind je hier. Ze hebben trouwens gratis verzending, dus daar bespaar je ook nog eens kosten op.Populaire Artikelen