Sieraden voor de herfst

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 25 Februari 2023
  • /
  • Views 3906

sieraden

Langzaam maar zeker zie je alle herfstcollecties weer tevoorschijn komen. Zo heb jij vast al nagedacht over leuke nieuwe outfits en kleding voor de komende seizoenen. Maar hier horen natuurlijk ook mooie nieuwe sieraden bij! Bij Lucardi zijn er weer mooie nieuwe items die je perfect kan combineren met jouw nieuwe fall look.

Mooie sieraden voor dit najaar

Kies voor warme kleuren

In de komende maanden zal je waarschijnlijk meer natuurlijke kleuren dragen, zoals beige, bruin of zwart. Met sieraden kan je dan kiezen om te gaan voor de warme tint van goud. Afhankelijk van jouw budget kan je bij deze kleur kiezen voor 14 karaat goud, 9 karaat, goldplated of goedkopere bijoux sieraden in goudkleur. Als je kiest voor goldplated sieraden, zijn dit meestal zilveren sieraden met een dun laagje puur goud op de buitenste laag van het sieraad, waardoor deze lijkt op 14 karaat goud. Het item is dus niet zo duur als puur goud, maar heeft wel de uitstraling ervan!

Armbandje
Warmkleurig armbandje
goudkleurig horloge
Goudkleurig horloge

Goudkleurige sieraden kan je ook heel mooi combineren met een horloge. Ken jij het merk Donna Mae al? Dit is een van de merken die bij Lucardi wordt verkocht en is geïnspireerd op het stadsleven in New York. Deze horloges zijn klassiek met een grote, moderne wijzerplaat. En maak de look helemaal af met een set mooie goldplated ringen!

De minimalistische look

Hou jij juist meer van een rustige, minimalistische look? Kies dan voor sieraden met een rustige uitstraling, zonder drukke patronen of kleurovergangen. Hiervoor zijn zilveren sieraden perfect, met bijvoorbeeld een enkele letter of hanger. Kies voor simpele patronen en vormen zoals een ovaal, rechthoek of kruis. Ook natuurlijke elementen kunnen een kalm effect hebben, die je onder andere vindt in een boom, blad of bloem. Waar ga jij voor?


Populaire Artikelen