Sanibroyeur

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 1 Juni 2023
  • /
  • Views 13187

wc

Soms kan het voorkomen dat je je badkamer of toilet op een andere plek in je huis wilt hebben. Dat kan zijn vanwege een verbouwing, omdat je toe bent aan verandering, of simpel weg omdat dat de indeling van je huis een stuk gemakkelijker en intuïtiever zou maken. Maar vaak is er niet overal een goede aansluiting om een toilet te plaatsen. Kijk voor meer informatie op de website van Sanispecials.nl. En om de muren open te breken en er een nieuwe pijpen aan te laten leggen zal je al gauw een fortuin extra kosten aan loodgieterskosten. In dat geval is het beter en gemakkelijker om een Sanibroyeur te kopen.

Een Sanibroyeur is een simpel elektrisch toilet. Dat betekent dat deze al het vuil zelf vermaalt. Er is dus geen normale grote WC afvoer nodig om deze in een specifieke kamer te zetten.

Wat is een Sanibroyeur?

Een Sanibroyeur is een simpel elektrisch toilet. Dat betekent dat deze al het vuil zelf vermaalt. Er is dus geen normale grote WC afvoer nodig om deze in een specifieke kamer te zetten. Een simpel PVC buisje van 2 centimeter doorsnee is vaak al voldoende. Stuk goedkoper dus. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over lawaai of iets dergelijks. Want de meest Sanibroyeurs zijn erg stil tijdens het vermalen. Geen overlast dus.


Een goede Sanibroyeur voor een voordelige prijs

Goed, je bent al aan het verbouwen, dus je wilt niet te veel boven de geplande kosten uitkomen. Dan is een Sanibroyeur een goede oplossing. Ze zijn namelijk een stuk goedkoper vergeleken met de extra kosten om een nieuwe WC afvoer aan te leggen. Je kunt ze voor een geode prijs kopen online. Daar kun je allerlei verschillende modellen vergelijken (prijs, grootte, design) zodat je precies diegene vindt die gaat passen in jouw nieuwe badkamer. Neem een kijkje op de website van Sanispecials voor meer informatie over hoe een Sanibroyeur precies werkt. En welke verschillende modellen er allemaal te vinden zijn. Ook vind je er van alles wat te maken heeft met je badkamer. En als je toch al bezig bent met verbouwen, dan kun je daar dus gemakkelijk wat extra inspiratie opdoen!

Veel mensen zouden graag de badkamer of WC in hun huis op een andere plek willen hebben. Misschien is de ligging van de kamer niet perfect, of wil je simpelweg een tweede badkamer. Maar een van de problemen die hierbij vaak wordt aangetroffen is dat de riolering hier niet voor gemaakt is. Tijdens de bouw van de meeste huizen wordt namelijk alleen rekening gehouden dat de badkamer en WC op één plek blijven.

badkamer met wc
Badkamer met wc

Waarom Sanibroyeur?

Een normale WC afvoer moet aangesloten zijn op de hoofdafvoer. Wanneer de afvoer op de plaats waar je een nieuwe WC wilt plaatsen daar niet op aangesloten is, is een Sanibroyeur erg handig. Het voorkomt de hoge kosten die samen gaan met een verbouwing en de plaatsing van nieuw sanitair.

Daarnaast staan de producenten erom bekend dat hun klantenservice uitstekend is. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met je Sanibroyeur, dan helpt de servicedienst je graag met het probleem.

Een extra voordeel ten opzichte van andere bedrijven die dezelfde soort producten maken, is dat de Wc’s en vuilvermalers van Sanibroyeur zeer stil zijn. Desondanks dat er een elektrische motor wordt gebruikt om het vuil te vermalen, is deze nauwelijks hoorbaar.Populaire Artikelen