Artikel

Trend voor aan de wand: de wereldkaart

Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd veel voorbij zien komen is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart kopen. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je volgende reis. Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Lees dan snel verder en doe inspiratie op over de vele verschillende soorten wereldkaarten...

Lees meer..

Artikel

5 redenen om in Nederland op vakantie te gaan

Je hoeft helemaal niet naar het buitenland te gaan voor een geweldige vakantie. Ook in eigen land kun je je prima vermaken. Twijfel jij nog of je uit wil wijken naar het buitenland voor een welverdiende vakantie of toch liever in Nederland blijft? Lees dan in dit artikel om welke vijf goede redenen je in Nederland op vakantie kunt gaan...

Lees meer..

Artikel

Vakantie vieren in eigen land

Of je nu in de herfst, winter, zomer of lente op vakantie wil: in ons eigen land is er ook altijd genoeg te doen! Heerlijk de zon op zoeken, lekker langs het water lopen of door de bossen. Toch zijn er verschillende plekken in Nederland die iets unieks hebben en elk tijdstip van het jaar mooi kunnen zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan de waddeneilanden!..

Lees meer..

Artikel

Tips voor het versturen van je fiets binnen en buiten Nederland

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent dat het buiten langer licht blijft en het tijd is om een vakantie te boeken. Ga je vaker met de fiets naar het buitenland? Dan weet je dat het dé manier is om de omgeving van je nieuwe vakantiebestemming te ontdekken. Je hebt niet veel nodig, een gevulde fietstas, een positief banksaldo en je kunt vertrekken. Er zijn verschillende manieren om je fiets mee te nemen..

Lees meer..

Artikel

Leuke vakantiebestemmingen

Het is weer eens tijd om te kiezen waar je in de zomer op vakantie wil. Losstaand van het budget is de moeilijkste kwestie waar je nu daadwerkelijk op vakantie wil. Het is een keuze die bij iedereen andere factoren heeft, maar over het algemeen zijn er drie redenen om op vakantie te gaan: cultuur, natuur en zon.

Lees meer..

Artikel

5x waarom jij dit jaar nog moet gaan backpacken!

Denk je aan backpacken dan denk je misschien wel aan Amerikaanse tieners die een paar weken door Europa reizen. Of misschien associeer je backpacken wel met een jaar lang feesten aan de andere kant van de wereld. Backpacken is een heel breed begrip maar alle omschrijvingen hebben een ding gemeen: het is een manier om uit je dagelijkse sleur te komen en het avontuur tegemoet te gaan. In dit artikel vertellen we je waarom je dit jaar nog moet vertrekken!

Lees meer..