Recept voor een spannend (solo)-seksleven

  • Lisa
  • /
  • Vrijdag 1 December 2023
  • /
  • Views 5574

quarantaine

Als we steeds vaker thuis moeten blijven, niet naar het café kunnen, naar een feestje of zelfs ook maar naar het werk dan schiet het met het daten ook niet echt op. En daarmee met de seks vaak ook niet. Niet getreurd, er is meer mogelijk dan je denkt als je in je eentje bent.

Wie er nog geen kennis mee heeft gemaakt, zou dat nu moeten doen. Wachten op de ideale partner is zonde van de tijd. Zeker in een periode dat we nauwelijks tot echte ontmoetingen komen. Natuurlijk gaat dat niet alleen maar om seks, maar intimiteit speelt altijd een rol. Een steeds grotere eigenlijk in een wereld waarin knuffelen al angst inboezemt.

Het is momenteel heel belangrijk om het jezelf naar de zin te maken. Dat zien we terug in de aandacht voor ons interieur en bijvoorbeeld voor sport. Het zijn de branches waarin de verkoop goed gaat, ondanks een economische crisis. We willen het gewoonweg gezellig hebben en realiseren ons maar al te goed dat we goed voor onszelf moeten zorgen.

Tips om de coronatijd gezellig door te komen

Vanaf moment van de anderhalve meter maatregel ging de verkoop omhoog

Opvallend, of misschien juist wel niet, is dat de verkoop van seksspeeltjes ook een enorme boost heeft gekregen vanaf dit voorjaar. Precies; vanaf het moment dat we anderhalve meter afstand moesten gaan nemen. Als je vaker samen thuis bent, met je vaste partner, nodigt dat mogelijk uit tot vaker seks en dat kan dan af en toe best wat spannender. Voor wie alleen woont, geldt dat natuurlijk niet. Dan is het belangrijk jezelf te vermaken. Dat is mogelijk de reden dat ook de verkoop van de dildo niet achtergebleven is. Op deze manier heb je dan toch even een ‘man’ tussen de lakens.

Het is overigens geen taboe meer om seksspeeltjes online te bestellen. Discreet ingepakte seksspeeltjes in een doos zonder logo of afzender, het laat zich raden. Menig bezorger zal het niet vreemd meer overkomen. Ze zetten het pakket op anderhalve meter van de voordeur neer en groeten je vriendelijk. Prima toch! Behalve seksspeeltjes en de dildo, kreeg de online aanschaf van een vibrator ook een vlucht. Dit speeltje is voor single dames heel geschikt, maar ook voor stelletjes kan het een fijne toevoeging aan de intimiteit zijn. We lezen of horen maar al te vaak dat wie een lange tijd een relatie heeft, in bed nogal eens een voorspelbare vrijpartij heeft. Dan kan erop den duur de klad in komen. Om dat te voorkomen zijn sekstoys een geweldige uitvinding.

Voor de eerste dildo moeten heel ver terug in de tijd

Een uitvinding die overigens ver in de oudheid zijn oorsprong vindt. Mogelijk moeten we er achtentwintigduizend jaar voor terug. Bij een opgraving in Zuid-Duitsland werd ooit een soort dildo aangetroffen. Ook in de oude literatuur komen seksspeeltjes, verstopt in taal, regelmatig voorbij. En afbeeldingen op vazen en muren laten zien dat de dildo bij zowel de Grieken als de Romeinen en Egyptenaren alomtegenwoordig was. Over de vibrator komen we pas iets te weten in de achttiende en de negentiende eeuw.Populaire Artikelen