Prikbord

  • Lisa
  • /
  • Zondag 11 Juni 2023
  • /
  • Views 98080

prikbord

Heb jij thuis een prikbord? Of op je werk? Vast niet, want tegenwoordig is je hele planning en schema toch al op je smartphone te vinden – dus waarom zou je de moeite doen om een prikbord te hebben? Nou, er zijn best veel redenen waarom dat een goed idee is. Om te beginnen is er steeds meer onderzoek over de gevaren van smartphones op je aandacht vermogen. Dus het is goed om niet altijd je telefoon bij je te hebben. En zeker niet als je aan het werk bent. En een prikbord kan dan uitkomst bieden.

Je kunt gemakkelijk een overzicht voor jezelf creëren met een prikbord!

Wat kun je allemaal met een prikbord?

Je kunt belangrijke documenten op je prikbord prikken. Dat betekent dat je gemakkelijk een overzicht voor jezelf kunt creëren van alles wat belangrijk is (voor een bepaald iets). Als je studeert, hang er dan je collegerooster op, zodat je niet continue hoeft te checken online waar je nu precies welk vak hebt. Maar ook als je bijvoorbeeld een bepaald verslag of rapport aan het schrijven bent – dan kun je de belangrijkste bronnen ophangen zodat je die niet uit het oog verliest.

Ook leuk is om bijvoorbeeld een doel erop te prikken. Als je bijvoorbeeld tijdens de winter zo vooruit kijkt naar een lekkere zomervakantie in juni naar Spanje, plak er dan een leuke vakantiefoto op van toen je 2 jaar terug in Barcelona met je vriendinnen was. Dat helpt je de koude dagen wel door!


Waar kun je een prikbord kopen voor een goede prijs?

Omdat prikborden best groot zijn, raden we aan om ze online te bestellen. Vaak zijn de daar ook nog goedkoper dan in de normale winkels. Ook heb je zo een overzicht van allerlei verschillende beschikbare modellen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Whiteboard Express om te kijken welke prikborden er allemaal zijn. Of je nu een klein of groot bord wilt, met extra mogelijkheden of niet – daar vindt je ze allemaal. Ook zijn er prikborden in speciale vormen, dus je kunt lekker creatief je kamer (of kantoor) ermee inrichten.

In deze categorie vindt u alle borden waarin u kunt prikken! Erg makkelijk om aantekening, posters of flyers aan op te hangen. Binnen deze categorie vindt u verschillende soorten als bulletin, kurk, vilt of camira. Alle prikborden zijn aanwezig in verschillende kleuren waardoor er voor elke inrichting wel een leuk prikbord tussen zit. Aan de linker kant vindt u een overzicht van deze soorten.

whiteboard
LED Lamp

Een prikbord kiezen en kopen

Als u een prikbord wilt kopen, zijn er verschillende factoren en keuzes waar u rekening mee dient te houden. Zo kunt u kiezen voor een ‘standaard’ kurk model, of een prikbord zonder randen. Wellicht bent u juist op zoek naar een maatwerk model dat ook voorziet in uw wensen van een maatwerk afmeting.

Bij Whiteboard Express vindt u een groot aanbod aan prikborden, geschikt voor iedere wens. We hebben prikborden in vrijwel alle afmetingen, deze vindt u door aan de linkerzijde te filteren op de verschillende afmetingen.Populaire Artikelen