Online babykleertjes kopen? 3 tips!

  • Lisa
  • /
  • Zondag 23 Oktober 2022
  • /
  • Views 448

onlinebabykleertjes

Ben je in verwachting van je eerste baby en wil je alvast graag wat babykleertjes in huis hebben? Lees dan gauw verder. Bij het krijgen van je eerste baby weet je vaak nog niet precies wat je allemaal in huis moet hebben. Een rompertje, een kledingsetje en wat nog meer? Hieronder vind je een aantal tips over het online kopen van de eerste kleertjes voor je baby!

Hoeveel kleding heeft een baby nodig?

Als je voor het eerst ouder word, is het lastig om in te schatten hoeveel kleren een baby nodig heeft. Het is daarom erg handig om een lijstje te maken van de kleertjes die je nodig hebt. Zo weet je precies waar je naar op zoek moet gaan en zo vergeet je niks! Het is aan te raden om in ieder geval 6-8 rompertjes en 6-8 kledingsetjes in huis te halen voor de geboorte. Hier kun je een aantal dagen mee door en zo hoef je niet elke dag te wassen. Andere kledingstukken die handig zijn om te kopen zijn een vestje of jasje, mutsjes en wat sokken. Denk ook aan eventueel wat slofjes voor de voeten. De meeste ouders krijgen voor de geboorte van de baby al veel kleertjes cadeau. Let er daarom op dat je niet te veel kleding inslaat voor de geboorte, want voor je het weet is de baby alweer gegroeid!

Ga voor comfortabele kleertjes

Tijdens het uitzoeken van babykleertjes is het handig om er op te letten dat de kleding gemaakt is van een comfortabele stof. Sommige kleertjes zien er namelijk heel mooi uit, maar zitten niet zo fijn! Het is ook handig om kleertjes uit te zoeken die je makkelijk aan- en uit kan doen. Je moet straks waarschijnlijk vaak de luier van de baby verschonen en dan is het niet handig als de kleding moeilijk aan- en uitgaat. Ga bijvoorbeeld voor een baby setje dat gemaakt is van een fijne stretch stof en koop shirtjes met handige knoopjes. Veel moeders raden een overslagromper ook aan voor het makkelijk verschonen van een luier. Dit is zowel voor jou als moeder fijn als voor de baby!

Bestel de goede maten

Als je online op zoek gaat naar babykleertjes, kun je niet zo goed zien hoe groot of klein de maat valt. Het is dan aan te raden om altijd voor een iets grotere maat te gaan als dat je denkt dat de baby nodig heeft. Een baby groeit erg snel en voor je het weet past de kleinere maat al niet meer. Als je twijfelt, ga dan altijd voor de grotere maat. Zo kunnen jij en de baby langer van de kleertjes genieten!Populaire Artikelen