Nooit zonder tas de deur uit

  • Lisa
  • /
  • Woensdag 1 November 2023
  • /
  • Views 7328

weekend tas

Je denkt er zelden bij na, maar sommige items zijn dagelijkse kost. Een tas is een daar een goed voorbeeld van. Welke vrouw heeft er nu geen? En dat begint al heel jong

Op het moment dat peuters en kleuters naar de kinderopvang of de eerste groep van de basisschool gaan, gaat er een tas mee. De eerste schooltas kind is een feit. Had jij er ook eentje?

Meestal waren het je ouders die de tas voor je aanschaften zodat je met een bakje fruit en je knuffel bepakt en bezakt de klas binnenkwam. ’s Middags ging de tas weer mee naar huis vol met knutsels.

Kies een rugzak die bij je past!

Vanaf de eerste klas wordt jouw collectie tassen opgebouwd

Vanaf dat moment werd jouw collectie tassen opgebouwd. Een stevige rugzak voor naar de middelbare school, voorzien van eventueel een gewatteerd laptopvak. Een sporttas voor naar het hockeyveld of de gymzaal. Overal was een tas voor nodig.

In de pubertijd overkomt het veel meiden: de tas wordt enorm belangrijk om een outfit helemaal af te stylen. Geïnspireerd op Instagram en Pinterest foto’s weet je wat er te koop is in de wereld en dé tas van het moment, gedragen door bijvoorbeeld een Naomi Campbell of Lady Gaga is een must have.

Belangrijk: tas die past bij je outfit

De leren tas van Cowboysbag is nog maar net ‘in-gedragen’ of je ziet alweer een fantastische Burkely voorbijkomen. Of ga je toch liever voor de nieuwste Ted Baker tas? Heb je het met de rugzak wel gezien en is het dragen van een handtas je-van-het, dan wil je die! Begrijpelijk, en vooral lastig kiezen. Er zijn zoveel prachtige kwaliteitstassen en er is er voor elke gelegenheid wel een. Om van ‘passend bij verschillende outfits’ maar niet te spreken.

En wat te denken van een heuse weekendtas in prachtig leer van Still Nordic of Presly & Sun? Niet alleen voor als je als student in het weekend naar je ouders gaat en de was mee moet nemen, maar vooral voor hippe stedentripjes en weekendjes op stap met vrienden.

Kortom; aan één tas heb je eigenlijk niet genoeg. Wat begon met de kinderrugzak, eindigt met een aantal tassen die jij gewoon in huis wil hebben omdat er iedere dag wel eentje van pas komt die juist bij die dag, die activiteit en die outfit past. Check!

Populaire Artikelen