Nachtelijke speeltjes voor beginners: hier moet je op letten

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 21 December 2023
  • /
  • Views 4227

koppel in de slaapkamer

Rondom praten over ‘plezier met jezelf' zit helaas nog steeds een taboe. In het openbaar wordt dit onderwerp niet veel besproken, terwijl het hartstikke normaal is. Ook het gebruik van speeltjes is heel gewoon. Ben jij je momenteel oriënteren op dit gebied? Het kan zo zijn dat je hier nog maar weinig van afweet. Door het lezen van deze blog weet jij straks al veel meer.

Slaapkamer tips!

Laat je niet afschrikken door het grote aanbod

Ben jij je online aan het oriënteren? Zodra je een webshop, zoals bijvoorbeeld de shop Bedfun opent zie je een heel groot aanbod aan ondeugende speeltjes. Dit is ook het fijne aan speeltjes: er zijn honderden soorten en maten zijn. Tegelijk maakt dat het ook lastig om te kiezen. Zie toys kopen als een leuke ontdekkingstocht, je eerste paar toys zullen misschien niet gelijk jouw ultieme favoriet zijn.

Waar ben je precies naar op zoek?

Stel jezelf tijdens het kopen de vraag: waar wil ik het speeltje precies voor gebruiken? Er zijn speeltjes die bijvoorbeeld de clitoris stimuleren of die vaginaal stimuleren. Daarnaast is het belangrijk voor wie je het speeltje aanschaft. Er zijn namelijk speeltjes speciaal voor mannen en speciaal voor vrouwen, maar er zijn ook speeltjes voor jullie als stel. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden en er is voor ieder wat wils!

Begin klein

Heb je nog geen of weinig ervaring met vibrators of andere speeltjes, begin dan klein. Niet omdat grotere formaten dan nog ‘niet passen’, maar omdat je moet wennen aan het gevoel. Met een beginners vibrator heb je geluk. Deze kosten vaak niet zoveel, omdat ze weinig trilstanden en speciale features hebben. Een ‘gewone’ vibrator is een goede keuze voor een beginner. n.

Goedkoop is duurkoop

Als het om speeltjes gaat is goedkoop echt duurkoop. Een goedkope toy betekent vaak dat deze snel stuk gaat, niet goed werkt of zelfs schadelijke stoffen bevat. Als het gaat om je edele delen en je genot heb je natuurlijk het liefst het beste van het beste. Een goede basic toy begint rond de 30 euro.

Lees reviews

Een groot voordeel van het online kopen van speeltjes is dat je je rustig kunt inlezen. Vaak vind je op webshops ervaring en reviews van recente kopers. Zo kun je de mening van anderen over het product lezen. Dit kan je erg helpen bij je zoektocht naar de perfecte vibrator. Vaak haal je hier namelijk nog meer informatie uit dan uit de gebruikelijke productinformatie. Bedrijven zullen je altijd viervoudig orgasmes beloven, maar óf het echt zo is lees je in reviews van andere klanten.
Populaire Artikelen