My Jewellery, hét sieradenlabel van dit moment

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 9 Juli 2022
  • /
  • Views 61676

vrouw haar

My Jewellery is razend populair tegenwoordig. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een bekend merk wat gerund wordt door verschillende enthousiaste modeliefhebbers.

Zijn jullie al bekend met de sieraden, accessoires en nieuwste fashion trends van My Jewellery? Mocht je ze nog niet kennen, neem dan snel een kijkje op hun website. My Jewellery is namelijk hét sieradenlabel van dit moment. Naast sieraden hebben ze ook veel andere accessoires en zelfs leuke fashion items. Of je nu op zoek bent naar een echte Eyecatcher of op zoek bent naar een simpel en rustig sieraad er is altijd wel wat te vinden voor de juiste gelegenheid.

Sieraden tips!

Combineer en expirimenteer met verschillende sieraden

Wat je stijl ook is, sieraden zijn eindeloos te combineren met elkaar, maar ook met verschillende outfits. Hierdoor zijn de sieraden op verschillende momenten te dragen en passen ze verschillende stijlen. Zo kun je meerdere sieraden met elkaar combineren, maar ook voor één prachtig sieraad opzich kiezen.

Wanneer een perfecte outfit gevonden hebt, kunnen sieraden je een finishing touch geven. Dat ene mooie rode jurkje bijvoorbeeld, die kun je perfect afmaken met een paar mooie kettingen en een leuke ring of armband. Ook een simpele outfit zoals bijvoorbeeld een spijkerbroek en leuk shirt kun je fashionable maken met leuke haarbanden.

Wanneer je een simpele knot of paardenstaart draagt kun je dit eenvoudig leuker maken door een haarband met een leuke print of kleur te kiezen. De haarbanden zijn sowieso super leuk om te hebben, ook voor het aankomende festival seizoen! Ideaal om te dragen en niet telkens haren in je gezicht te krijgen tijdens het dansen..

Een nieuw seizoen, weer nieuwe trends

Ieder seizoen zijn er weer nieuwe trends. Nu het zonnetje voor het eerst dit jaar weer heeft geschenen, heeft iedereen weer zin in de lente en de zomer. Voor je het weet breekt die tijd van het jaar weer aan. daarom nu nog wat tips voor het aankomende seizoen. Zo weet jij precies wat je te wachten staat en kun je alvast wat leuke sieraden en accessoires shoppen bij My Jewellery.

Armbanden

De laatste modeshows laten zien dat grote sieraden weer in zijn en ze zeker mogen opvallen. Ook werd er veel gebruik gemaakt van schelpen, zowel grote als kleine schelpen. Daarnaast werd er veel gecombineerd met elkaar. Zo werden er hele armen vol met armbanden gespot, maar ook goud en zilver gecombineerd bijvoorbeeld, terwijl dit eerder apart werd gedragen.

Horloges worden ook veel gedragen, vaak met bijpassende armbanden aan een pols, dit zagen we nog niet eerder voorbij komen. Je ziet ook veel horloges met metalen banden die perfect passen bij de rest van de armbanden.

Kettingen

Lange kettingen zijn nog steeds in, net als het dragen van meerdere kettingen bij elkaar. Waar vorige jaar de strakke subtiele kettingen rond de nek helemaal hot waren, zie je ze nu juist erg groot, stoer en stevig. Dit moet wel bij je passen, maar het kan erg leuk staan.

Oorbellen

Grote en lange oorbellen zijn weer helemaal terug! Oorbellen mogen zeker opvallen, ook als je een trakke knot of je haar naar achter gestoken hebt. Ook oorringen zijn weer helemaal terug van weggeweest. De goude grote ringen kun je dus weer uit de kast halen!Populaire Artikelen