Multifunctionele make-up spiegel

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 21 November 2023
  • /
  • Views 8026

make-up-spiegel voor vrouwen

Als je je make-up doet voor de spiegel in de badkamer, dan loop je waarschijnlijk tegen een veelvoorkomend probleem aan: de wastafel en kraan zitten in de weg. Je moet helemaal over de wastafel heen buigen om dichter bij de spiegel te komen en je make-up op een fatsoenlijke manier te kunnen aanbrengen. Vooral als je langer dan vijf minuten zo gebogen staat dan ga je dat voelen aan je rug, wat natuurlijk niet fijn is. De oplossing is een make-up spiegel met flexibele arm en zuignap die je op meerdere manier kan bevestigen. Daarnaast is dit ook een make-up spiegel met licht, wat altijd handig is.

perfect licht om je make-up te doen met deze spiegel!

Eenvoudig te bevestigen Make Up Spiegel

De zuignap op de make-up spiegel kan op meerdere oppervlakken bevestigd worden. Op de tafel bijvoorbeeld. Of wat dacht je van het glas van de douchecabine? Zelfs op de spiegel boven de wastafel is het mogelijk om de zuignap te bevestigen. Zo kan je de meest comfortabele plek zoeken om je make-up op te doen. Als je de spiegel weer wilt verplaatsen dan is de zuignap ook weer gemakkelijk los te halen. Ook op deze manier is de spiegel multifunctioneel. Of je nou zittend of staand je make-up doet, de spiegel kan met je meebewegen. Voorzien van witte LED Een ander veelvoorkomend probleem waar je waarschijnlijk wel eens tegenaan bent gelopen is het juiste licht vinden om je make-up te doen. Deze handige make-up spiegel met licht is hier de oplossing voor. Het is namelijk voorzien van witte LED verlichting, waardoor je altijd meer licht kan creëren als je dat nodig hebt. Daarnaast geeft het witte LED licht ook een beter zicht op je gezicht, wat het opdoen van make-up natuurlijk wat makkelijker maakt. Licht in huis namelijk vaak warm van kleur, wat gezellig is, maar niet handig voor het aanbrengen van je make-up.

De make-up routine voor je ogen

Als je je ogen opmaakt dan zijn er waarschijnlijk vier producten die je het meest gebruikt, namelijk: oogpotlood, mascara, eyeliner en oogschaduw. Met het oogpotlood breng je bijvoorbeeld de wat grotere lijnen aan boven- en onder je wimpers. Met de eyeliner kan je de wat fijnere lijntjes scherp aanbrengen. Vervolgens doe je een mooie kleur oogschaduw op. Ga je voor smokey eyes of voor een kleur met glitter? Het geheel maak je vervolgens af met mascara. Met goede make-up kan je je ogen laten spreken en zal je zeker de aandacht trekken.

Eenvoudig te verstellen

Make-up rondom de ogen aanbrengen is een klusje waar je niet alleen een vaste hand voor nodig hebt, maar waar goed zicht zeker essentieel is. Deze make-up spiegel is eenvoudig te verstellen, wat juist bij precisiewerk zoals de oogmake-up routine erg handig is. Mascara, oogpotlood, eyeliner en oogschaduw zijn nog nooit zo makkelijk om aan te brengen geweest. Doordat de spiegel een flexibele arm heeft kan je je oogmake-up van alle hoeken bekijken. Zo weet je zeker dat je eyeliner perfect zit en dat je met het oogpotlood niet bent uitgeschoten.

In de praktijk

Door een make-up spiegel met een flexibele arm en LED licht te gebruiken zal je veel gemak ervaren dat je bij een normale spiegel niet hebt. Je kan de spiegel namelijk meebewegen met elke lijn die je zet. Ook kan je de spiegel door de flexibele arm dichter naar je toe halen of weer van je af duwen. Naast make-up is de spiegel ook ideaal voor andere routines. Denk bijvoorbeeld aan het epileren van de wenkbrauwen. Of wat dacht je van het indoen van je oorbellen?

Handig voor iedereen

Niet alleen vrouwen zullen veel plezier en gebruikersgemak van deze spiegel ervaren. Ook voor mannen is het uitermate geschikt. Even de bakkebaarden bijwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een andere mogelijkheid voor mannen is om met behulp van deze spiegel de baard bij te knippen. Door de flexibele arm kan je zicht krijgen op je gezicht vanuit alle hoeken. Goed zicht is essentieel om snel en precies je schoonheidsroutines uit te kunnen voeren. Dat is extra handig voor de mannen (en vrouwen) die niet te lang voor de spiegel willen blijven staan.


Populaire Artikelen