Met een modieuze bril steel je de show!

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 21 April 2022
  • /
  • Views 18411

zonnebril

Hoewel het de laatste jaren al enigszins is veranderd, houden veel mensen er niet van om een bril te dragen. Het zou nerderig zijn of niet passen bij je gezicht. Eigenlijk is dat onzin, want een mooie bril kan niet alleen nuttig zijn, maar ook een mooi accessoire zijn voor je outfit.

In sommige gevallen is het bovendien niet nodig om altijd een bril te dragen. Dit hangt sterk af van de afwijking die je ogen hebben.

RayBan, DKNY, Nike en nog veel meer

Eigenlijk kunnen we het kort houden: het feit dat je de meest vooruitstrevende modemerken ter wereld in de brillenwereld ziet zegt genoeg: een bril is al lang niet meer iets waar allerlei vooroordelen aanhangen die je liever wilt voorkomen.

Met brillen op sterkte van RayBan, DKNY, Kenzo, Nike en nog veel meer andere merken weet je zeker dat je voor een bril kunt kiezen die modieus is en aansluit bij je uiterlijk.

Wel is het goed om veel monturen te proberen en eventueel de hulp in te schakelen van de persoon in de winkel. Omdat je niet gewend bent om jezelf met een bril te zien, kan het lastig in te schatten zijn wat voor bril goed bij je past.

Een medewerkerker van een brillenwinkel heeft hier waarschijnlijk een beter idee bij. Neem bovendien een vriend of vriendin mee die zijn of haar mening kan geven: succes gegarandeerd!

zonnebril
Musthave zonnebril!

Type bril – voor iedereen iets anders

Veel mensen met een oogafwijking moeten de hele dag een bril op of lenzen dragen, maar soms is een lees- of computerbril voldoende. Deze laatste twee brillen zijn voor verziendheid, waarbij objecten dichtbij minder goed zichtbaar zijn.

Heb je alleen moeite bij het lezen van papier of een beeldscherm, dan heb je waarschijnlijk een kleine afwijking. Meestal gebeurt dit op latere leeftijd, maar ook op jonge leeftijd kun je een dergelijke afwijking hebben.

Leesbrillen en computerbrillen zijn sterk vergelijkbaar. In de praktijk is een leesbril echter net wat sterker dan een computerbril (voor dezelfde oogafwijking). Een leesbril kan dus verbetering bieden bij het lezen van een beeldscherm, maar het liefst heb je een bril voor zowel lezen van papier als een beeldscherm.

Ook hier geldt dat je de keuze hebt uit honderden monturen en merken, dus een modieuze bril zit er voor iedereen bij!Populaire Artikelen