Met deze tips kun je de schoonheid van je sieraden langer behouden

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 15 Oktober 2022
  • /
  • Views 2567

MUS-armbanden

Schone sieraden

Sieraden zijn ontworpen om uw uitstraling naar een hoger niveau te laten komen. Daarom is schoonheid het belangrijkste doel van het dragen van sieraden. Daarom is het logisch om de sieraden mooi te houden. In dit artikel leg ik uit hoe je het doet.

Het begint bij de aanschaf

Het mooi houden van sieraden begint al bij de aanschaf

De eerste stap om de sieraden prachtig te houden, is genomen bij het kopen. De kwaliteit van de sieraden is van invloed op de tijd die het kost om zijn schoonheid te behouden. Ik koop zelf vaak zilveren sieraden. 925 sterling zilver is een zilverlegering die veel wordt gebruikt in sieraden en wordt ook weergegeven door het getal 925. Puur zilver is samengesteld uit 92,5% zilver. Dan is de andere 7,5% een ander metaal, meestal koper.

Sterling zilver is vrij zacht. Koper maakt het moeilijker. Puur zilver kan ook met goud worden bekleed. Meestal wordt hiervoor een echte goudlaag gebruikt. Dit kan geleidelijk verdwijnen, maar de volgende tips kunnen u helpen het zo lang mogelijk uit te stellen.

Er zijn ook veel juwelen die voornamelijk van koper zijn gemaakt, met (rosé) gouden of zilveren lagen. Ik zou dit soort sieraden liever vermijden omdat het altijd teleurstelt als ze een mooie coating aanbrengt en de koperkleur onthult. Mocht je dergelijke sieraden wel hebben, dan kun je toch proberen deze zo lang mogelijk mooi te houden.

Zo ga je goed om met sieraden

De eerste techniek is van toepassing op uw schoonheidsritueel. Het belangrijkste is dat je eerst make-up, crème en parfum opdoet, en daarna sieraden. De vettigheid van cosmetica en crèmes en de zuurgraad van parfums kunnen de kwaliteit van sieraden negatief beïnvloeden.

De sieraden kunnen het beste 's nachts worden verwijderd. Zo verkort je de draagtijd. Je zult 's nachts veel zweten, wat geen goed nieuws is voor je glanzende accessoires. Het dragen van sieraden tijdens het sporten (inclusief zwemmen) wordt afgeraden. Zoals ik al eerder zei, is zweet schadelijk voor materialen. Hetzelfde geldt voor chloor, zeep, zout en schoonmaakmiddelen: laat ze zo min mogelijk in contact komen met je sieraden! Zelfs als u het vaak doet, is het raadzaam om de mooie set armbanden en ring te verwijderen. Dit voorkomt de gevolgen van slijtage.

Schoonmaken van sieraden

Na verloop van tijd zullen uw sieraden onvermijdelijk vervagen. Als er geen verzilverde sieraden zijn, kunt u een zilverpoetsdoekje en zilverpoets gebruiken. Het is erg belangrijk om te weten of uw sieraden beplating hebben. Zilverpoetsmiddelen en -doekjes worden niet aanbevolen voor vergulde sieraden. U kunt de beplating wegpoetsen.

Voor meer advies over het onderhouden van sieraden kunt u contact opnemen met MyUniqueStyle.


Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen