Ga jij deze zomer voor meer kleur in je kledingkast?

  • Lisa
  • /
  • Maandag 14 November 2022
  • /
  • Views 3222

kleding mannen

Ga jij deze zomer zorgen voor meer kleur in de kledingkast van je vriend?

Er zijn mannen die het geweldig vinden om zelf te shoppen naar kleding, maar het grootste deel doet het uit praktische overwegingen. Bijvoorbeeld omdat de oude kleding is versleten of niet meer past. Bij het kopen van kleding stellen mannen er doorgaans minder eisen aan dan vrouwen. De nieuwste modetrends gaan dan ook vaak aan de neus voor de mannen voorbij. Is dat bij jouw vriend ook zo? Help je vriend dan een handje om deze zomer voor meer kleur in de kledingkast te zorgen. Bijvoorbeeld door samen te kijken naar het aanbod van Profuomo overhemden.

Uni: één kleur als zomerse modetrend

Uni is de trend van deze zomer als het om kleuren van kleding gaat. Een effen kleur doet het goed en het leuke is dat er allerlei kleurtinten zijn om uit te kiezen. Zo kan je vriend gemakkelijk rekening houden met de eigen voorkeur voor een kleur. Er zijn bijvoorbeeld neutrale kleuren om uit te kiezen die heel zomers aandoen. Denk daarbij aan zandtinten die direct de associatie leggen met het strand. Ook terracotta is wat dat betreft een kleur die prima bij de mediterrane sfeer van de zomer past. Verder doen bruin en beige het ook uitstekend als unikleur. Het voordeel is bovendien dat unikleuren niet snel vervelen en je vriend dat leuke shirt of het mooie overhemd ook de volgende zomer nog kan dragen.

Stijlvolle polo in opvallende kleur of in pasteltint

Lichte tinten als zandkleuren en terracotta vormen een perfecte basis om meer kleur aan te brengen in de kledingkast van je vriend. Bijvoorbeeld door te combineren met een andere zomerse modetrend in de vorm van een stijlvolle polo in een opvallende kleur. Wat denk je van een gele kleur die echt zomers aandoet of voor een lichtblauwe pasteltint die als kleur ook helemaal hip is. Kies je voor een kwaliteitsmerk dan gaat de polo zeker langer mee dan een zomer. Bovendien hoeft kwaliteitskleding niet veel te kosten, zoals wanneer je profiteert van Hugo Boss sale. Overigens vallen kleuren in de kledingkast nog meer op als je vriend een aantal basics aanschaft. Daarbij valt te denken aan witte shirts, polo’s of overhemden. Als het wat frisser is in de zomer is het ideaal voor je vriend om een mooi vest te dragen. Uiteraard dan wel passend bij de gehele outfit inclusief schoenen.
Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen