Artikel

Hoe kun je ondekt worden als model?

Heel veel jonge meisjes en jongens dromen van een baantje als model. Zodat je in de mooiste kleding kunt poseren en de wereld over kunt reizen voor de gaafste opdrachten. Modellenwerk komt de meeste mensen niet aanwaaien, je zult er flink wat voor over moeten hebben. Naast een mooi of opvallend uiterlijk, moet je ook over vele andere eigenschappen beschikken.

Lees meer..

Artikel

Internationaal carrière maken, hoe doe je dat?

Heb je altijd al willen werken in het buitenland, tijdelijk of permanent? Is je droom om financieel expert te worden in London of New York? Of liever als arts aan het werk in een derde wereld land? Of zoek je soms een baan op een toeristische locatie? Je wilt natuurlijk niet dat je grootste droom verandert in een nachtmerrie. Lees dan snel verder, want in dit artikel geef ik je allerlei tips hoe jij een succesvolle internationale carrière kunt opbouwen.

Lees meer..

Artikel

Taboe? Nee, laat je testen na onveilige seks!

Voor het eerst in jaren bleek dat in 2017 minder soa’s werden gediagnosticeerd in Nederland dan in voorgaande jaren. Jarenlang nam het aantal soa’s toe, hoewel in 80% van de uitgevoerde tests er geen soa werd gevonden. We kunnen er één ding uithalen: Nederlandse jongeren laten zich over het algemeen snel testen. Tegelijkertijd is het enigszins zorgwekkend dat het aantal soa’s per jaar nog steeds zo hoog ligt.

Lees meer..

Artikel

Je kind leren fietsen: zo doe je het!

Iedereen kan fietsen. Velen leren dit al op jonge leeftijd, na het kruip- en loopproces komt de interesse bij veel kinderen voor fietsen. Heb jij ook een dochtertje of zoontje waarmee je in de toekomst graag wilt fietsen? Lees dan dit artikel, waarin we u hier informatie over geven over het leerproces van fietsen bij uw kind.

Lees meer..

Artikel

De leukste pretparken voor kinderen

Hebben de kids vakantie, of wil je gewoon iets leuks met ze doen op een vrije dag? Alleen al de aankondiging dat jullie binnenkort naar een pretpark voor kinderen gaan is vaak genoeg om de rugzakjes in te pakken! We weten allemaal dat het betalen voor een dag uit met kinderen behoorlijk in de kosten kan lopen. Allereerst is er natuurlijk de entreeprijs voor het pretpark. Ook wil je in het park een ijsje, een lunch of een leuk souvenir kopen. Hoe doe je dat met een kleiner budget?

Lees meer..

Artikel

Vergelijken van de beste autoverzekeringen voor vrouwen

Vrouwen maken voor ook deel uit van het verkeer. De meeste mensen zijn van mening dat vrouwen slechter rijden dan mannen, maar dat blijkt niet helemaal correct te zijn. Onderzoeken hebben namelijk aangegeven dat vrouwen minder brokken in het verkeer maken. Ze zijn over het algemeen voorzichtiger en dat wordt tegenwoordig ook bij begrepen wanneer het om verzekeringen gaat. Er zijn nu ook verzekeringen speciaal voor vrouwen.

Lees meer..