Artikel

Je kind leren fietsen: zo doe je het!

Iedereen kan fietsen. Velen leren dit al op jonge leeftijd, na het kruip- en loopproces komt de interesse bij veel kinderen voor fietsen. Heb jij ook een dochtertje of zoontje waarmee je in de toekomst graag wilt fietsen? Lees dan dit artikel, waarin we u hier informatie over geven over het leerproces van fietsen bij uw kind.

Lees meer..

Artikel

De leukste pretparken voor kinderen

Hebben de kids vakantie, of wil je gewoon iets leuks met ze doen op een vrije dag? Alleen al de aankondiging dat jullie binnenkort naar een pretpark voor kinderen gaan is vaak genoeg om de rugzakjes in te pakken! We weten allemaal dat het betalen voor een dag uit met kinderen behoorlijk in de kosten kan lopen. Allereerst is er natuurlijk de entreeprijs voor het pretpark. Ook wil je in het park een ijsje, een lunch of een leuk souvenir kopen. Hoe doe je dat met een kleiner budget?

Lees meer..

Artikel

Vergelijken van de beste autoverzekeringen voor vrouwen

Vrouwen maken voor ook deel uit van het verkeer. De meeste mensen zijn van mening dat vrouwen slechter rijden dan mannen, maar dat blijkt niet helemaal correct te zijn. Onderzoeken hebben namelijk aangegeven dat vrouwen minder brokken in het verkeer maken. Ze zijn over het algemeen voorzichtiger en dat wordt tegenwoordig ook bij begrepen wanneer het om verzekeringen gaat. Er zijn nu ook verzekeringen speciaal voor vrouwen.

Lees meer..