Artikel

Help je darling doggie de feestdagen door

Wat hebben we er elk jaar weer onwijs veel zin in. Kerstnummers mee blèren met de radio, shoppen voor een nieuwe sexy feestoutfit en zodra het december is die kerstboom in je woonkamer knallen. We all loveeeee de feestdagen. Helaas is je trouwe viervoeter vaak wat minder happy met deze periode. Wat voor ons o zo gezellig is, kan hij als druk, lawaaierig en stressvol ervaren. Veel mensen in huis, een gekke boom waar je niet bij in de buurt mag komen en last but not least..

Lees meer..

Artikel

5 manieren waarop seksspeeltjes fantastisch zijn voor je relatie

Naarmate seks steeds minder taboe wordt in onze samenleving, vinden seksspeeltjes hun weg naar slaapkamers over de hele wereld. Ze hebben al een lange weg afgelegd. Vroeger waren het slecht gemaakte objecten die alleen op plekken te vinden waren waar het licht nooit komt. Nu is het anders en ze zijn ook eenvoudig te verkrijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een seksspeeltjeswinkel binnen te lopen. Je zal waarschijnlijk verbaasd zijn hoeveel verschillende speeltjes er in de winkel liggen. Sommige lijken wel kunstwerken!

Lees meer..

Artikel

5 redenen waarom meer vrouwen zouden moeten motorrijden

De laatste jaren zie je steeds vaker vrouwen die motorrijden. Motorrijden werd altijd een beetje gezien als stoere hobby voor mannen, maar tegenwoordig ook als hobby voor stoere vrouwen! Motorrijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, waardoor je een heerlijke adrenalinekick krijgt zodra je op de motor stapt. Er is niets leuker dan heerlijk rondtoeren op je motor en onderweg genieten op een gezellig terrasje. Rij je nog geen motor? Lees dan de vijf redenen om als vrouw motor te gaan rijden!

Lees meer..

Artikel

Wie leest: Zei Zij? (in het openbaar)

Hoe werd Harvey Weinstein ontmaskerd? Op die vraag krijg je antwoord als je het boek leest van de journalisten Jodi Kantor en Megan Twohey: Zei zij.Het is 5 oktober 2017 als twee Amerikaanse journalistes een verhaal openbaar maken dat keihard binnenkomt. De bekende filmproducent Harvey Weinstein heeft jarenlang actrices en medewerkers seksueel geïntimideerd en misbruikt. Wie niet op zijn avances inging, was exit in Hollywood. Macht speelde een sleutelrol.

Lees meer..

Artikel

Volle buik vooruit, en meer over zwangerschapskleding

We moeten het er een keer over hebben: zwangerschapskleding. En geloof me, dat is niet alleen voer voor vrouwen die een kind verwachten. Ook mannen, en vrouwen van alle leeftijden hebben het er regelmatig over.

Lees meer..

Artikel

Uitvaartverzekering wordt vaak niet geclaimd

Zoals u op girlstyle al vaker heeft gelezen regelen vrouwen vaak de financiële zaken thuis en zorgen vrouwen dat alles goed geordend is. Echter blijkt dat de polissen van uitvaartverzekeringen vaak niet zo goed bewaard worden of misschien te ver verstopt. Want uit onderzoek blijkt dat uitvaartverzekeringen vaak niet meer vindbaar zijn nadat iemand is overleden.

Lees meer..

Artikel

Het trouwfeest van het jaar organiseren

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Maar voordat je gaat trouwen, moet er natuurlijk ontzettend veel geregeld worden. Zo moet je de gasten uitkiezen, de plaats, de catering, maar bovenal moet er een goed feestje van worden gemaakt achteraf. Om dit te bereiken moet je er echter wel veel tijd in steken en goed op onderzoek uitgaan. Maar als je dit doet heb je dan ook een op en top trouwfeest, wat niemand ooit meer gaat vergeten. In dit blog wordt uitgelegd wat jij allemaal moet doen om het beste trouwfeest van het jaar te organiseren!

Lees meer..

Artikel

Steeds minder mensen roken

De maand stoptober is weer achter de rug. De maand oktober staat ieder jaar centraal voor het stoppen van roken, vandaar de naam stoptober. Stop met roken net als de bekende Nederlanders zoals Katja Schuurman, Jan Slager en Kees van der Spek. In dit artikel leggen we je uit waarom het een goede keuze is om te stoppen met roken, maar mochten we je niet kunnen overtuigen, dan geven we toch een aantal tips hoe je minder geld kwijt bent aan sigaretten.

Lees meer..

Artikel

Holistisch leven

Holistisch leven is leven als onderdeel van een groter geheel met heel veel respect en liefde. Leven volgens holisme kan zorgen voor meer balans in je leven omdat je bewust bent van de omgeving. Holisme komt van het Griekse woord “holon”. Je leeft in een groter geheel en je bent bewust van omgeving alsook je lichaam en je geest. Wees goed voor je lichaam, je geest en je omgeving zodat je omgeving ook voor jou zorgt. Alles staat in verbinding met elkaar.

Lees meer..

Artikel

Hier krijg je mee te maken bij het regelen van een uitvaart

Het is wel het laatste waar je aan wilt denken wanneer een dierbare het leven heeft gelaten: het regelen van de uitvaart. Je wilt echter wel dat het familielid of de vriend(in) in kwestie een gepast afscheid krijgt, dus ga je toch alles op alles zetten om een mooie uitvaart te regelen. Als je nog niet eerder te maken hebt gehad met het overlijden van een naaste, kan het voelen alsof er in één keer heel veel op je afkomt. Gelukkig kun je bij het regelen van een uitvaart rekenen op steun van een begrafenisondernemer.

Lees meer..

Artikel

Producten van BodyGliss

De afgelopen weken mochten wij de producten van BodyGliss testen en we zijn alle drie erg enthousiast! Veel beter dan menig ander merkproduct op het gebied van glijmiddelen die wij ooit gebruikt hebben. Bodygliss heeft allerlei producten op het gebied van glijmiddel en massagelotions. De voordelen van Bodygliss tegenover andere merken glijmiddel is dat Bodygliss zijdezacht is

Lees meer..

Artikel

5 dingen die niet mogen ontbreken in je handtas

Ga jij weleens de deur uit zonder handtas? Ik in ieder geval niet. De handtas is misschien wel het meest kenmerkende accessoires van ons als vrouw. Sommige vrouwen hebben een luxe merktas van bijvoorbeeld Gucci of Prada en anderen geven hier niks om en hebben een tas van de H&M. Maar wat hoort er nou echt in een handtas te zitten? Wat kan er echt niet ontbreken?

Lees meer..

Artikel

Influencer marketing en de kracht van vrouwelijke influencers

Een relatief jonge tak in de online marketingwereld is influencer marketing. Dat deze tak in korte tijd uit is gegroeid tot volwaardige boom had waarschijnlijk niemand verwacht. En toch is het zo. Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van slimme influencer marketing en het sociale bereik van deze zogenoemde influencers. De jongere generaties leven online; nieuws, entertainment of aankopen – alles gaat digitaal. De grote aantrekkingskracht van het type rolmodel is echter niet veranderd. De focus is alleen verplaatst. Van celebrity naar blogger of vlogger. Van autoriteit naar invloed.

Lees meer..

Artikel

Wat is groene energie nou precies?

Groene energie is energie die is opgewekt uit schone en duurzame bronnen en wordt daarom ook wel duurzame energie genoemd. De meeste normale (grijze) energie wordt opgewekt door vervuilde bronnen zoals aardolie, aardgas of steenkool te verbranden, hierdoor komt er CO2 (kooldioxide) vrij en dat is schadelijk voor het milieu. Daarnaast zijn de bronnen aardolie, aardgas en steenkool niet eindeloos te gebruiken omdat deze bronnen op den duur op raken.

Lees meer..

Artikel

Waarom rijden vrouwen minder vaak schade dan mannen?

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat mannen zichzelf betere autorijders vinden omdat ze een beter inschattingsvermogen hebben, beter zijn in navigeren en een beter richtingsgevoel hebben ten opzichte van vrouwen. Toch blijkt uit meerdere onderzoeken dat vrouwen minder schade rijden dan mannen.

Lees meer..

Artikel

Hoe studentikoos is jouw look?

Wanneer je in een willekeurige collegezaal om je heen kijkt dan merk je vast wel dat veel van je medestudenten dezelfde spullen hebben, zo ook als je kijkt welke bril er op hun neus zit. Welke ken jij allemaal afstrepen?

Lees meer..

Artikel

Het pikante geschenk van 2018 voor je vriend: de cockring

Op zoek naar een apart cadeau voor je vriendje? Iets dat hem helemaal in extase kan brengen? Zoek niet verder dan de … cockring! Een cockring wordt ook wel eens een penisring genoemd en zorgt ervoor dat een erectie langer duurt en steviger wordt. Het is echter belangrijk om het goed uit te kiezen. Het gaat om de penis waardoor het bloed de penis niet of moeilijk kan verlaten. Cockringen worden in verschillende maten verkocht. Sommige zijn van hard materiaal waarbij je echt wel moet nagaan welke bij hem past.

Lees meer..

Artikel

Verzekeringen voor vrouwen

Zijn mannen en vrouwen verschillend als klant van een verzekeringsmaatschappij? De dames letten vaker wat beter op de details bij het afsluiten van een verzekering. Ze zullen dan ook minder snel in de valletjes van de kleine lettertjes trappen dan mannen. Maar wil dat zeggen dat verzekeringsmaatschappijen liever met mannen te maken hebben? Nee, dat is zeker niet het geval.

Lees meer..

Artikel

De perfecte kinderwagen in jouw stijl

Een goede kinderwagen is een echte must have wanneer je net bent bevallen. Aan de ene kant zijn ze ontzettend praktisch. Je kunt bijvoorbeeld gezellig boodschappen doen met je baby of op bezoek bij vrienden en familie. Daarnaast is het fijn om lange wandelingen te maken met elkaar, zodat jullie samen van de buitenlucht kunnen genieten. Vroeger waren wandelwagens vooral grote, onhandige dingen die je altijd met je mee moest kunnen nemen. Tegenwoordig zijn de technieken van kinderwagens steeds geavanceerder.

Lees meer..

Artikel

buiten koken
BBQ

Ervaar de luxe van een buitenkeuken

Ben jij iemand die graag het hele jaar door buiten zit en bij elke zonnestraal de barbecue aanzet? Dan is een buitenkeuken echt iets voor jou! Buitenkeukens combineren alle gemakken van een normale keuken, met de sfeer van een gezellige barbecue avond. Zo kan jij bij elk jaargetijde genieten van je tuin en organiseer je de beste feestjes. Buitenkeukens zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, er zit er dus altijd wel eentje bij die aansluit bij jouw tuin en persoonlijke wensen. Je kunt zelf beslissen hoe gek je het wilt maken.

Lees meer..

Artikel

Hoe kun je ondekt worden als model?

Heel veel jonge meisjes en jongens dromen van een baantje als model. Zodat je in de mooiste kleding kunt poseren en de wereld over kunt reizen voor de gaafste opdrachten. Modellenwerk komt de meeste mensen niet aanwaaien, je zult er flink wat voor over moeten hebben. Naast een mooi of opvallend uiterlijk, moet je ook over vele andere eigenschappen beschikken.

Lees meer..

Artikel

Internationaal carrière maken, hoe doe je dat?

Heb je altijd al willen werken in het buitenland, tijdelijk of permanent? Is je droom om financieel expert te worden in London of New York? Of liever als arts aan het werk in een derde wereld land? Of zoek je soms een baan op een toeristische locatie? Je wilt natuurlijk niet dat je grootste droom verandert in een nachtmerrie. Lees dan snel verder, want in dit artikel geef ik je allerlei tips hoe jij een succesvolle internationale carrière kunt opbouwen.

Lees meer..

Artikel

Taboe? Nee, laat je testen na onveilige seks!

Voor het eerst in jaren bleek dat in 2017 minder soa’s werden gediagnosticeerd in Nederland dan in voorgaande jaren. Jarenlang nam het aantal soa’s toe, hoewel in 80% van de uitgevoerde tests er geen soa werd gevonden. We kunnen er één ding uithalen: Nederlandse jongeren laten zich over het algemeen snel testen. Tegelijkertijd is het enigszins zorgwekkend dat het aantal soa’s per jaar nog steeds zo hoog ligt.

Lees meer..

Artikel

Je kind leren fietsen: zo doe je het!

Iedereen kan fietsen. Velen leren dit al op jonge leeftijd, na het kruip- en loopproces komt de interesse bij veel kinderen voor fietsen. Heb jij ook een dochtertje of zoontje waarmee je in de toekomst graag wilt fietsen? Lees dan dit artikel, waarin we u hier informatie over geven over het leerproces van fietsen bij uw kind.

Lees meer..

Artikel

De leukste pretparken voor kinderen

Hebben de kids vakantie, of wil je gewoon iets leuks met ze doen op een vrije dag? Alleen al de aankondiging dat jullie binnenkort naar een pretpark voor kinderen gaan is vaak genoeg om de rugzakjes in te pakken! We weten allemaal dat het betalen voor een dag uit met kinderen behoorlijk in de kosten kan lopen. Allereerst is er natuurlijk de entreeprijs voor het pretpark. Ook wil je in het park een ijsje, een lunch of een leuk souvenir kopen. Hoe doe je dat met een kleiner budget?

Lees meer..

Artikel

Vergelijken van de beste autoverzekeringen voor vrouwen

Vrouwen maken voor ook deel uit van het verkeer. De meeste mensen zijn van mening dat vrouwen slechter rijden dan mannen, maar dat blijkt niet helemaal correct te zijn. Onderzoeken hebben namelijk aangegeven dat vrouwen minder brokken in het verkeer maken. Ze zijn over het algemeen voorzichtiger en dat wordt tegenwoordig ook bij begrepen wanneer het om verzekeringen gaat. Er zijn nu ook verzekeringen speciaal voor vrouwen.

Lees meer..