5 tips voor een onvergetelijke zomer met nieuwe badkleding

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 9 September 2023
  • /
  • Views 42690

bikini-strand

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het langzaam tijd wordt om de winterkleding op te bergen, zomerse kleding weer uit de kast te halen en weer wat leuke extra zomerse outfitjes te scoren! Natuurlijk kan dan mooie vrouwlijke badkleding niet ontbreken. Lees snel verder want in deze blog ga ik je een aantal tips geven over de badmode van LASCANA. Op de site van LASCANA is veel mooie badmode te vinden. In deze blog zal ik een aantal items delen met jullie en tips geven hoe je deze kunt dragen in de zomer.

Ga je voor een bikini of badpak?

Bikini met hoog broekje
Hoge bikinibroekjes

Zelf draag ik meestal bikini’s omdat je zo lekker kunt bruinen, maar ik heb zelf ook een aantal mooie badpakken. Kies waar jij je comfortabel bij voelt. Een badpak kan ook erg sexy zijn en zo kun je net wat meer verhullen mocht jij dat prettig vinden. Een andere optie is om te kiezen voor een bikini met een hoger broekje. Zo kan je buik nog steeds genieten van de zon, maar heb je wel wat extra stevigheid rond je middel. Zoals deze bijvoorbeeld:

badpak met open rug
Prachtige badpakken

Ook zijn er badpakken die veel weg hebben van een bikini. De rug is dan open, maar op de voorkant heb je een stuk wat aan elkaar zit. Dit zit erg prettig en ziet er super stoer uit! Zoals deze bijvoorbeeld:

Mocht je toch liever een traditioneel badbak willen, dan heb je bij LASCANA ook genoeg keuze, bekijk de website maar eens. Daar vind je een heel overzicht met alle prachtige badpakken!Badmode trends 2020

Het duurt helaas nog wel even voor de warme zon door de wolken breekt en jij je bikini aan kunt, maar je kunt maar vast voorbereid zijn want in Nederland weet je het nooit zeker. Je kunt er nooit te vroeg bij zijn en een beetje voorpret is ook al erg leuk! Op dit moment heb je nog de meeste keuze en zijn alle maten nog beschikbaar. Een perfect moment dus om je zoektocht naar de perfecte badmode te starten. Wat zijn nou de trends van 2020 op het gebied van bikini’s en badpakken? Ik heb het even voor je uitgezocht.

Badmode trends

Oude bekende modellen

Veel standaard modellen komen weer terug zoals met een halter, maar ook de bandeau en triangel bikini zijn weer terug van weggeweest. Ook de hoogvallende bikini broekjes zijn weer helemaal hip en dan vooral met opvallende kleuren en prints. Erg fijn als je je buik liever wat meer bedekt, maar liever geen badpak wilt dragen

Sportieve setjes

Wat we ook veel zien dit jaar zijn de sportieve bikini’s met ritsen, neon kleuren en soms gemaakt van scuba stof. Deze sportieve modellen sluiten goed aan en zorgen voor extra stevigheid. Ideaal als je een potje beach volleybal wilt spelen op het strand bijvoorbeeld!

Sexy mini bikini

Mocht jij je helemaal confortabel voelen in een mini bikini dan kun jij dit jaar weer in een kleine bikini rondlopen en optimaal bruinen. De bikini’s dit jaar zijn opvallend klein, dus werk jij heel het jaar hard voor een killer body en ben je trots op je lijf dan zijn deze bikini’s wat voor jou!

Dierenprints

De dierenprints zijn dit jaar ook veel gezien. Deze waren een aantal jaar geleden helemaal hot, maar ook dit jaar zie je ontzettend veel badmode met dierenprints. Niet alleen de bekende panterprintjes, maar ook kleurrijke modellen, zebra print ofn andere texturen zie je vaak terug dit jaar.

Retro badpakken

Sinds vorig jaar zijn de badpakken weer helemaal terug van weggeweest en dit jaar zie je opvallend veel moderne bapakken, maar ook oude trents herpakken zich weer. Denk aan jaren ‘50 modellen en retro silhouetten- en prints.

Asymmetrisch

Assymetrische modellen zijn ook weer terug. Deze zijn al vaker populair geweest, maar ze waren even weg. Dit jaar zie je veel influencers met asymmetrische modellen rondlopen, erg leuk als je het mij vraagt!
Populaire Artikelen