Kledingstukken voor de Herfst

  • Lisa
  • /
  • Vrijdag 17 Juni 2022
  • /
  • Views 50137

kleding herfst

In de herfst wordt het weer tijd om je zomerkleding om te gaan wisselen voor de winterkleding die al die tijd opzij heeft gelegen. Misschien heb je wel wat nieuwe kledingstukken nodig en kun je Boohoo.com bezoeken voor een nieuw vest of nieuwe trui. Maar daarvoor moet je natuurlijk wel eerst weten wat je in de herfst en winter allemaal nodig hebt. Dit is aardig wat omdat het weer nogal wisselvallig kan zijn. Maar wat voor

Musthave kleding voor de koude maanden voor iedere vrouw!

Een Vest of Overgooier

Zoals we al zeiden is het weer in de herfst niet te vertrouwen. De ene dag schijnt er een prachtig herfstzonnetje en kun je nog in dunne kleding door het bos lopen. Die avond kan het alweer flink afkoelen om de komende dagen koud, kil en guur te blijven. Een veste of andere overgooier is dus ideaal voor de winter. Binnen kun je hem aan of uit doen naarmate het warmer of kouder wordt. En buiten kun je hem onder een jas dragen om nog een extra laag te hebben. Laagjes zijn namelijk aan te raden omdat ze en warmte vasthouden en makkelijk aan- en uit te doen zijn zonder je steeds te moeten verkleden. En soms kan een poncho of trui ook fijn zijn om aan te kunnen trekken als het weer wat kouder wordt.

Een Regenjas

Je hebt natuurlijk ook een goede regenjas nodig. We weten immers allemaal wel de buien die in de herfst kunnen voorkomen. Het beste is een goede regenjas met een capuchon. Vaak kun je de capuchon door middel van een touwtje strak om je gezicht trekken zodat je haar droog blijft. Een lange regenjas, in het Engels ook wel een trenchcoat genoemd, zorgt ervoor dat je helemaal droog op je bestemming aankomt, maar is vaak niet erg handig. Daarom zijn een aparte regenjas en regenbroek aan te raden als je bijvoorbeeld op de fiets ergens heen wilt. En als er niet al teveel wind is kun je er ook voor kiezen om een paraplu te gebruiken.

vrouwlijke schoen
Musthave Schoen voor de winter!

Een Winterjas

Natuurlijk is het niet alleen regen waartegen je je wilt beschermen. Ook kou wordt naar mate de winter nadert steeds meer iets om rekening mee te houden. Daarvoor heb je een goede, gewatteerde winterjas nodig. Een gevoerde jas beschermd je goed tegen de kou en vaak zijn deze jassen ook wel waterdicht. Zorg dat de winterjas niet te dicht aansluit. Hij moet ook zeker niet te wijd zijn, maar een klein beetje ruimte tussen je jas en de kleding die je eronder draagt houdt de warmte beter vast dan wanneer alles op elkaar geperst zit.

Shirts met Lange Mouwen

We hebben het al eerder over kleding gehad die je om je heen kunt slaan. Maar daaronder moet je natuurlijk nog wel wat dragen. Een lang shirt is daarom wel aan te raden. Het kan fijn zijn om een shirt met lange mouwen te dragen, maar ook van onder kan het fijn zijn als een shirt wat langer valt. Zo heb je niet de kans dat je shirt iedere keer net boven je broekrand uitkomt en een koude rand achterlaat.Populaire Artikelen