Valentina Heger van X.O.X.O. Productions

 • Lisa
 • /
 • Zaterdag 30 December 2023
 • /
 • Views 4698

valentina

Ik ben Valentina Heger, 20 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Ik studeer momenteel Creative Business aan InHolland. Hiervoor heb ik de opleiding Marketing Communicatie en Evenementen Internationaal afgerond. Los van het studente leven run ik sinds augustus 2020 een eigen videoproductie bedrijf en modellen agency, genaamd: X.O.X.O Productions & Models.

In minder dan een jaar tijd heb ik de productie gedaan van o.a.:

 • Rhema & Bethel FT. Priceless – 5Ivehits
 • Nadiva – Life
 • Tarik & Jayh Jawson – Jou of Mij
 • LP2loose – Old Skool Remedies FT. Dylisa
 • en vele andere

Valentina op Instagram

Je kunt Valentina's instagram account hier bekijken: vallenttinaa_

HOE IS X.O.X.O PRODUCTIONS & MODELS ONTSTAAN?

In 2019 heb ik stage gelopen bij een videoproductie bedrijf, na mijn stage periode heb ik enige tijd gewerkt bij het bedrijf en op het moment dat onze paden zich hebben gescheiden had ik 2 opties: een nieuwe baan gaan zoeken of profijt maken van de ervaring, kennis en het netwerk wat ik had opgebouwd en voor mezelf beginnen. Na lang na gedacht te hebben besloot ik de gok te wagen en voor de laatste optie te gaan. Ik heb toen gelijk een afspraak bij de KVK gemaakt en heb mijn bedrijf die zelfde week nog ingeschreven bij de KVK.

xoxo productions

Vanaf dat moment ben ik klanten gaan benaderen via sociale media en op die manier boekingen binnengehaald en uiteindelijk vaste samenwerkingen. Aan het begin kreeg ik niet (veel) reacties, maar ik gaf zeker niet op en dat heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf is gaan lopen.

HOE ERVAAR JIJ HET OM ALS JONGE VROUW JEZELF STAANDE TE HOUDEN, IN DE INDUSTRIE WAARIN JE WERKT?

Om heel eerlijk te zijn werk ik elke dag nog aan dit punt. Aan het begin dacht ik heel naïef over het feit dat het best zwaar kan zijn voor een jonge vrouw om zich zelf staande te houden in de muziek/entertainment industrie, maar namaten de tijd en ervaringen ben ik daar wel anders over gaan denken. Ik merk vaak dat als ik op set kom of bij een afspraak er al vaak gedacht wordt: ‘oh wat zou dat poppetje nou voor ons kunnen betekenen?’ of ‘oh laat me maar kijken tot hoe ver ik haar kan versieren’ , hierdoor voel ik toch wel een soort druk dat ik extra me best moet doen of mezelf extra professioneel moet neerzetten. Ik heb deze ‘druk’ veranderd in mijn motivatie om iedereen extra te laten zien wat ik kan en hoe goed ik ben in mijn werk.

Elke ochtend kijk ik naar mezelf in de spiegel en herhaal ik de onderstaande zinnen meerder keren:

 • JIJ KAN DIT!
 • NIEMAND HOUDT JOU TEGEN!
 • GELOOF IN JEZELF EN JE EIGEN VISIE!
 • WEES TROTS OP JEZELF!

Ik merk dat ik elke dag meer het besef krijg dat ik mijn eigen grootste fan moet zijn en mezelf moet motiveren. Deze gedachtes houden mij staande in de harde industrie.

valentina heger

HOE GA JE OM MET KRITIEK, HAAT, CONCURRENTIE EN TEGENSLAGEN?

Sinds ik mijn eigen bedrijf ben begonnen heb ik heel veel te maken gehad met kritiek en haat vanuit mijn directe concurrentie. Gezien ik dit niet gewend was, raakte alles mij heel erg diep aan het begin, werd ik er oprecht onzeker van en raakte ik opgeven moment echt heel gedemotiveerd. Ik weet niet hoe ik de knop in mijn mind heb geswitched, maar opgeven moment dacht ik: ‘ haat en kritiek zal er altijd zijn, dus ik moet hier niet mijn energie aan verspillen en me volledig op mezelf focussen’. Vanaf dat moment ging ik ook 10x harder, omdat ik niet meer het tempo wilde bijhouden van de rest, maar alles op mijn eigen tempo en manier ging doen. Uiteindelijk ben ik gaan beseffen dat ik met die mindset op langere termijn verder zal komen. Verder heb ik echt een strijders mentaliteit en ongeachte al mijn tegenslagen weiger ik op te geven en ik denk dat dat een van mijn sterkste punten is.

valentina heger xoxo

WAT ZIJN JE DOELEN VOOR DE AANKOMENDE TIJD?

Los van het feit dat ik mijn HBO diploma wil behalen, verder wil groeien in mijn bedrijf en mezelf verder wil ontwikkelen, wil ik oprecht andere mensen motiveren om hun dromen na te streven en zich te focussen op je eigen toekomst. Het is zo belangrijk om in jezelf te geloven en investeren. Op die manier heb je een duidelijk doel voor ogen en bouw je elke dag aan je toekomst. Door middel van mijn verhaal te delen wil ik dat andere mensen gaan beseffen dat je van letterlijk niet naar iets kan gaan.

WAT WIL JIJ ANDERE JONGE VROUWEN GRAAG MEEGEVEN UIT EIGEN ERVARING?

Elke succesvol persoon heeft tegenslagen gehad en krijgt dagelijks kritiek en haat over zich heen. Alleen de echte doorzetters zullen succesvol worden. Uiteindelijk kies je zelf of je bij de doorzetters hoort of opgevers. ‘Waar kies jij voor?’ is de vraag die je jezelf moet stellen in moeilijk situaties!
Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen