Juwelen: De sieraden trends van 2018

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 28 April 2022
  • /
  • Views 30566

armdband

Wij beschikken allemaal wel over mooie sieraden die we dagelijks dragen. Sieraden zorgen er namelijk voor dat je outfit helemaal af wordt gemaakt. Wij informeren je graag over de sieraden trends van 2018. Zo ben je op de hoogte van de nieuwste trends van 2018 en weet jij welke sieraden jij het beste dit jaar in huis kunt halen.

Musthave sieraden in 2018!

• Horloges

Passend bij je outfit

De dames horloge kun je krijgen in allerlei modellen, maten en kleuren. Wat voor soort model je moet kiezen, hangt geheel af van je smaak. Het is aan te raden om te kiezen voor een kleur en soort die past bij de rest van je kleding. Het zou namelijk jammer zijn als je een horloge koopt in een heel fel kleurtje en dat deze dan vloekt met andere kledingstukken die je aan hebt. Kies voor een mooie basic kleur zodat jij je horloge gemakkelijk kunt combineren met de rest van je kledingstukken.


Minder is meer

De horloge trend voor mannen in 2018 is een minimalistische horloge met toch een opvallende karakter. Deze horloges kun je vaak gemakkelijk combineren met elke outfit zodat het geschikt is voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om je werk of een bruiloft, voor beide is dergelijk horloge geschikt. Daarnaast zijn deze modellen vaak tijdloos en praktisch waardoor het een sieraad is waar je dagelijks dankbaar gebruik van zal maken.


Aankoop tip 2018: een mooi horloge, ketting of prachtige oorbellen!


• Kettingen

Een gouden muntje

Heb je al een ketting gezien met een mooie gouden muntje? De trend van 2018 op het gebied van kettingen is vooral een mooie kleine gouden muntje aan je ketting. Deze edelsmeedkunst ziet er classy én prachtig uit. Daarnaast past het ook nog eens bij elke outfit.


Ketting met allerlei lagen

In 2018 kan het gewoon: meerdere kettingen tegelijkertijd dragen. Op de catwalk zie je namelijk veel dat er meerdere kettingen tegelijktijdig worden gedragen. Je kunt er ook voor kiezen om een laagde ketting te dragen. Dit zal hetzelfde effect hebben.

• Oorbellen

Hoe groter, hoe beter

In 2018 mogen je oorbellen weer gezien worden. Hoe groter, hoe beter. Ken je de grote ringen nog? Deze kun je weer gerust uit de kast halen om een mooie look te creëren.


Langwerpige oorbellen

Als je op zoek bent naar oorbellen in 2018, dan kom je veel langwerpige oorbellen tegen. De langwerpige oorbellen kun je krijgen in allerlei soorten, maten en modellen. Het is aan te raden om een oorbel te kiezen die past bij je kledingstijl. Deze oorbellen maken een outfit helemaal af.


• Kleurgebruik

In 2018 mag je sieraden dragen in alle kleuren van de regenboog. Felle kleuren zijn namelijk helemaal in. Je mag je sieraden laten zien door ze te dragen in allerlei mooie en vrolijke kleuren. Deze sieraden kun je prima als eyecatcher dragen bij een basic outfit.


• Diamanten mogen weer

In 2018 mag je weer schitteren met mooie sieraden. Diamantjes zijn namelijk helemaal in. Of je het nu draagt in je horloge, oorbellen of kettingen, diamantjes kunnen altijd en overal. Op deze manier kun je een outfit feestelijk maken door maar een enkele item toe te voegen.


goude armband
Prachtige sieranden

Aan de hand van bovenstaande tips ben je weer op de hoogte van de nieuwste sieradentrends van 2018. Bekijk welke trends jij mooi vindt en haal deze zo snel mogelijk in huis zodat je mooie outfits kunt combineren.Populaire Artikelen