Je smartphone gebruiken als een modeaccessoire

  • Lisa
  • /
  • Vrijdag 29 Juli 2022
  • /
  • Views 48995

telefoonhoesjes

Het komt steeds vaker voor; mobiele telefoon eigenaren die hun smartphone zeer bewust als een modeaccessoire gebruiken. Smartphones zijn steeds meer eyecatchers geworden, waarmee je je kunt onderscheiden van de grote grauwe massa. Met een smartphonehoesje, zoals bijvoorbeeld een Samsung A40 hoesje van Casimoda, kun je van jouw mobiele telefoon een aantrekkelijke mode-item maken.

Welk smartphonehoesje kies ik?

Kies voor een modieus smartphonehoesje

Met een strak en modieus telefoonhoesje kun je jouw smartphone helemaal hip maken. Gelukkig is er voor elk smartphonemerk en elk telefoonmodel wel een geschikt hoesje te vinden. Hierbij kun je kiezen uit stoere hardcover hoesjes die jouw toestel optimaal beschermen, maar ook gaan voor een softcover of portemonnee hoesje.

Een manier om echt modieus te zijn, is een hoesje te kiezen dat qua kleuren en/of vormgeving overeenstemt met je eigen outfit. Hierdoor straal je als persoon qua performance één boodschap uit. Ga bijvoorbeeld voor een smartphonehoes die afgestemd is op de kleur van je sneakers of die past bij je jas.

Think outside the box

Origineel is ook om te kiezen voor een kleurencontrast. Door een smartphonehoesje aan te schaffen met opvallend felle kleuren die afsteekt bij de kleurensamenstelling van je kleding, zorg je ervoor dat jouw telefoon echt opvalt in combinatie met je outfit.

Ook de headset is een modeaccessoire

Ten slotte kun je nog gebruikmaken van een bijzondere headset om jouw stijl te accentueren. Houd je van een opvallende outfit, kies dan voor een grote en comfortabele koptelefoon die qua kleur afgestemd is op je kleding. Verder kun je ervoor kiezen om stickers op je smartphone te plakken of een houder te bestellen die matcht met jouw persoonlijke stijl.
Populaire Artikelen