Interieur tips voor dit najaar

  • Lisa
  • /
  • Woensdag 25 Januari 2023
  • /
  • Views 5085

plant blad

De herfst is traditiegetrouw de aftrap van het nieuwe woonseizoen, ook bij Sissy-boy hebben ze weer volop nieuwe leuke spullen. Wat kunnen we volgend jaar verwachten? Gaan we ons hele huis weer opnieuw inrichten, of houden we de populaire woonstijlen van nu? Het najaar is het moment om het extra gezellig te maken in huis. Het wordt frisser en vroeger donker. Dus heb je zin in een knus najaarinterieur, dan kun je aan de slag! Zeker nu we allemaal zoveel tijd thuis doorbrengen is het belangrijk om thuis extra fijn te maken. Thuis is je basis, een plek om jezelf te zijn en tot rust te komen, maar ook een plek waar je tegenwoordig werkt. In dit artikel daarom een aantal tips om je huis zo efficient mogelijk in te richten aan de hand van de laatste woontrends. Je kunt je interieur eenvoudig stijlen met Sissy-boy accessoires.

Hippe nieuwe accessoires van Sissy-Boy

Tip 1: Ga voor een flexibel interieur

Nu thuiswerken normaal is geworden heeft ons huis meerdere functies gekregen. Werk en privé worden steeds meer gecombineerd dus komen er flexibele interieur oplossingen. Je interieur kan daarom wel wat extra tools gebruiken waardoor je woonkamer geen werkkamer wordt. Een kant met ingebouwd bureau kan daarom ideaal zijn. Zo kun je overdag lekker werken en ’s avonds de kast dicht doen. Zo hebben je geen rommelig bureau waar je steeds tegenaan kijkt. Een andere mogelijkheid is een kastenwanden met geïntegreerd werkblad als flexibele werkplek. Hierdoor heb je een handig bureau in de woonkamer waardoor je overdag een werkplek hebt en ’s avonds een sfeervolle sidetable met leuke accessoires.

Tip 2: Plaats meer planten in je woonkamer

De natuur speelt een belangrijke rol in het interieur van nu. Bij Sissy-boy vind je allerlei mooie vazen voor jouw kamerplanten en bloemstukken. Zet je twijfels opzij en ga voor een grote kamerplant in de woonkamer! Het groen van buiten haal je naar binnen en zorgt voor een goed gevoel en positieve energie. Kamerplanten zijn al een aantal jaar erg populair en deze mooie planten zie je in steeds meer woonkamers terug. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer, badkamer of werkkamer kan het fijn zijn om een of meerdere planten neer te zetten. Het zorgt voor extra sfeer, de lucht wordt gezuiverd en het ziet er ook super leuk uit. Natuurlijk moet je wel rekening houden met de wensen en eisen van de kamerplant die je uitgekozen hebt. Komt er direct licht op de plek waar je hem neer wilt zetten in de woonkamer? Of is er juist een donker hoekje dat wel wat groen kan gebruiken? Dan moet je voor een plant kiezen die dat niet erg vindt om in de schaduw te staan.

Tip 3: Ga voor duurzame meubels

Steeds meer mensen worden zich ook steeds bewuster van de belangrijke rol van duurzaamheid. Denk hierbij aan goede isolatie, zonnepanelen, maar ook met meubels en andere aankopen kun je een duurzamere keuze maken. Zo worden er steeds meer meubels gemaakt van afvalmaterialen en proberen we bewuster om te gaan met nieuwe aankopen. Tweedehands en vintage meubels passen goed bij deze interieurstijl en zijn vaak veel origineler dan de nieuwe varianten.

Tip 4: geef je woonkamer een nieuwe kleur

Je ziet steeds meer kleurrijke woonkamers. Je kunt er voor kiezen een muur te verven, maar er zijn tegenwoordig ook hele leuke behangetjes verkrijgbaar. Denk aan patronen, reliëf of fotobehang. Genoeg om te kiezen!

Tip 5: Schaf wat leuke accessoires aan

Een makkelijke manier om je huis een nieuwe look te geven, zonder direct allerlei nieuwe dure meubels aan te schaffen, is het kopen van de leuke woonaccessoires van Sissy-Boy. Andere kussens op de bank, een mooie vaas optafel, leuke droogbloemen aan de muur, of nieuwe mooie handoeken en theedoeken in de keuken. Zulke kleine aanpassingen kunnen al voor een heel ander beeld zorgen in huis.
Populaire Artikelen