Apple iPhone SE, de perfecte smartphone voor jou!

  • Lisa
  • /
  • Zondag 6 November 2022
  • /
  • Views 2983

iphone

Eindelijk is hij er: de nieuwe iPhone SE 2020. Het is de opvolger van de succesvolle iPhone SE. Sinds april is de tweede generatie van de iPhone SE officieel beschikbaar in Nederland en België. Vind je het lastig om een keuze te maken of deze telefoon wat voor jou is? Er zijn tegenwoordig zoveel modellen verkrijgbaar. Daarom zet ik in deze blog op Girlstyle.nl een aantal redenen op een rij waarom de iPhone SE de beste iPhone van het moment is. Zo kun jij hopelijk de keuze maken voor deze telefoon. De iPhone SE is de goedkoopste iPhone ooit. ‘SE’ staat voor ‘Special Edition’.

Afmetingen iPhone SE

De vernieuwde iPhone SE is een kleine telefoon met krachtige prestaties. Het is een uitzonderlijke combinatie van twee eerder uitgebrachte iPhones, zodat jij geniet van nog meer mogelijkheden. iPhones waren altijd vrij klein en met een hand te bedienen. Tot de iPhone 6 uitkwam, deze was een stuk groter. Daarna werden de modellen en stuk groter en minder makkelijk te bedienen met één hand. Er zijn natuurlijk genoeg redenen te bedenken waarom telefoons steeds groter worden, denk aan:

  • Langere batterijduur, grotere accu
  • Meer atennes
  • Meer snelheid op mobiele netwerken
  • Betere bluetooth en wifi

Dat past natuurlijk niet allemaal in een kleine telefoon, daardoor werden de telefoons steeds groter, gelukkig is dit model weer wat kleiner. Dit is voor veel mensen erg prettig en zo kun je de telefoon makkelijk meenemen in je broekzak.

Goede prijs kwaliteit

Op de essentiële punten scoort de iPhone SE 2020 bijna op hetzelfde niveau als de beste smartphones van dit moment. Behoorlijk indrukwekkend voor een smartphone die al verkrijgbaar is vanaf 489 euro. Wil je meer weten over de specificaties en een review lezen, kijk dan eens op tweakers.net voor meer specifieke informatie over dit model.

Bestand tegen stof en water

Deze iPhone is ook bestand tegen stof en overleeft voor 30 minuten tot een meter diepte onder water. Hierdoor is je telefoon een stuk beter beschermd tegen ongelukjes.

Vergeet ook je beschermhoesje niet

Mocht je nu een nieuwe telefoon gaan aanschaffen, vergeet dan ook niet om een goede bescherming aan te schaffen voor je telefoon. Dit kan door een backcover, screenprotector of andere hoesjes. In deze blog lees je daar meer over.

De iPhone SE zal heel lang mee gaan

Soms kun je oudere iPhone modellen niet zo lang gebruiken doordat het toestel de updates niet meer aan kan. Wil je een telefoon die lang meegaat, dan is de iPhone zeker wat voor jou. Na verwachting verschijnt de volgende SE pas over vier jaar. Tot die tijd wordt de huidige Iphone sowieso nog voorzien van software-updates. Het zou zelfs kunnen dat Apple dankzij de supergoede processor ervoor kiest om de iPhone SE 2 voor vijf of zes jaar te ondersteunen.

Conclusie

Mocht je op zoek zijn naar een goede telefoon voor een leuke prijs, dan is deze iPhone zeker geschikt. Het uiterlijk is net wat anders dan de gemiddelde iPhone, maar de werking is zeker zo goed. Zeker voor de zakelijke dames is deze iPhone fijn om mee te werken. Niet te veel poespas, maar doet wat hij moet doen met genoeg handige functies.Populaire Artikelen