Hoe studentikoos is jouw look?

  • Lisa
  • /
  • Maandag 7 Augustus 2023
  • /
  • Views 67934

boek lezen

Wanneer je in een willekeurige collegezaal om je heen kijkt dan merk je vast wel dat veel van je medestudenten dezelfde spullen hebben, zo ook als je kijkt welke bril er op hun neus zit. Welke ken jij allemaal afstrepen?

De typische nerdy Ray Ban brillen

De herkenbare en alom geliefde Ray Ban bril is te groot, zwart en vooral heel dik. Dé ideale bril voor de student die het liefst een 9,5 wil scoren tijdens de examenperiode. Je weet denk ik al wel over welk montuur ik het heb? Deze monturen, en de "wannabe" varianten, zijn immens populair onder studenten. Hoewel een echte Ray Ban best wel prijzig is en de meeste studenten deze alleen kunnen veroorloven als ze een leuk bijbaantje hebben, zijn er veel andere bedrijven die soortgelijke brillen verkopen. Je mist het Ray Ban logo, maar voor de rest ben je helemaal hip! Wil je meer weten over brillen, welke je het leukste staat bijvoorbeeld? Kijk eens op de website van Alles over brillen.

Long hair enzo

Geen tijd, zin of geld om naar de kapper te gaan? Geen probleem! Het studenten-matje is het kapsel van 2018. Je kunt je haar voor de helft (of helemaal) in een knotje doen en je bent helemaal trendy. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Laat je haar groeien en bespaar die 25 euro om een drankje te kopen tijdens één van die te gekke festivals.

De hoodie

Hoodies zijn helemaal terug van weg geweest. Zeg nou zelf, hoe lekker zit een hoodie wel niet? Vesten die lekkere warm zijn in de herfst en winter. In allerlei kleurtjes, met leuke plaatjes erop! Je hoeft het dus niet bij die ene zwarte hoodie die ergens onderin je kast ligt te houden.

Vans, Vans & Vans

Dit schoenenmerk is oorspronkelijk bedoeld voor skaters, en geven het gevoel alsof je helemaal geen schoenen draagt. Ze zitten dus fijn en ze zien er hip uit. Vandaag de dag zijn er talloze modellen verkrijgbaar. Van nette schoenen voor naar je bijbaantje tot de ultieme studentenschoenen. Hierdoor is er altijd een model dat je goed staayt.


Populaire Artikelen