Het pikante geschenk van 2018 voor je vriend: de cockring

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 1 Augustus 2023
  • /
  • Views 103846

condoom

Op zoek naar een apart cadeau voor je vriendje? Iets dat hem helemaal in extase kan brengen? Zoek niet verder dan de … cockring!

Een cockring wordt ook wel eens een penisring genoemd en zorgt ervoor dat een erectie langer duurt en steviger wordt. Het is echter belangrijk om het goed uit te kiezen. Het gaat om de penis waardoor het bloed de penis niet of moeilijk kan verlaten. Cockringen worden in verschillende maten verkocht. Sommige zijn van hard materiaal waarbij je echt wel moet nagaan welke bij hem past. Indien de ring te groot is zou hij kunnen afglijden of niet werken. Maar als de cockring te klein is zou het pijn kunnen doen of kan het zijn dat hij een zenuw beschadigd. Het is mogelijk de penis te meten volgens deze berekening:

Omtrek van penis delen door ∏ (pi, 3,14). Hierdoor krijgt u de diameter waar u nog een 2 à 3 mm van afhaalt. Dit resultaat kan je gebruiken bij het kiezen van de juiste maat.

Andere mogelijkheden

Je kunt ook gewoon voor een rekbare, verstelbare ring kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in siliconen en TPR waarbij TPR rekbaarder is dan siliconen. Siliconen geven echter, indien je de goede maat geeft, een hardere druk. Vaak kun je de siliconen cockring kopen in een setje en zo uitzoeken welke het beste bij hem zou passen.

Een ander soort cockring is de verstelbare cockring. Deze heeft meer voordelen dan de rekbare penisring daar hij verstelbaar is. Je herkent hem aan zijn lasso-vorm. De (leren) ringen met drukknopjes zijn verstelbaar maar vaak sluiten ze niet zo goed aan. Het voordeel is dat ze echt bij elke man passen en gemakkelijker zijn tijdens het verwijderen of omdoen.

Een laatste soort cockring die ik wil aanraden is de vibrerende cockring. Deze zijn siliconen ringen die een extra vibratie geven. Zorg er wel voor dat je hierbij op dezelfde dingen let als bij een gewone vibrator (niet gemaakt van giftige weekmakers, niet te luid...).

Pas wel op bij langdurig gebruik

Pas wel op dat je vriend niet al te vaak of te lang gebruik maakt van een cockring. Er zijn immers een aantal risico’s aan verbonden en deze wil ik toch ook even aanhalen voor ik dit artikeltje afsluit. Aangezien het bloed wordt tegengehouden zou het kunnen dat de bloedvaten beschadigd worden. Het langdurig afsluiten van het bloed kan schadelijk zijn voor de penis. De eerste keren is het dus beter om ze niet langer dan 10 minuten te gebruiken. Naarmate je ervarener wordt, kan je vriend hem 20 à 30 minuten om laten.

Als je aan deze dingen denkt, dan kan ik je verzekeren dat je een goede penisring kan vinden en hij extra hard gaat genieten. Cockrings kun je kopen o.a. bij deze sexshop.

seks
Vrij veilig!

Contactgegevens:

De Paarse Keizerin

Adres: Zegelaarweg 18, 3632 JC Loenen aan de Vecht

Telefoon: 0294 267 325

Tips en adviezen

Nog meer tips en adviezen nodig om je vriend te verwennen? Lees dit artikel: wat willen mannen in bed? Met de juiste kennis en toys breng je hem op een hoogtepunt dat hij nog nooit eerder beleefd heeft. Je zal uitgroeien tot zijn beste minnaar.


Populaire Artikelen