Het beste food abonnement voor een gezonde lifestyle

  • Lisa
  • /
  • Vrijdag 13 Oktober 2023
  • /
  • Views 16304

fruit en groente

Het beste food abonnement voor een gezonde lifestyle

Online boodschappen doen en gemaksdiensten zoals foodboxen, maaltijdboxen, snackboxen en andere varianten waarbij er een vorm van eten bij je thuis wordt bezorgd zijn immens populair.

De lekkerste ingrediënten en recepten bij je thuisbezorgd!

De groei van voedings gemaksdiensten en online boodschappen doen

Sinds de komst van maaltijdboxen in 2015 en de mogelijkheden van online boodschappen doen steeds beter werden is er veel veranderd in de foodbranche. Steeds meer mensen in Nederland maakten gebruik van een of meerdere van dit soort diensten. Hoewel Nederland echt wel koploper is zie je deze trend ook in België, Frankrijk en andere landen stijgen.

Het onlangs verschenen en zeer besmettelijke coronavirus is verantwoordelijk voor veel ellende maar heeft er wel voor gezorgd dat bezorgdiensten in de foodsector het gigantisch druk kregen. Zo druk dat ze de vraag van nieuwe klanten niet aankonden. Natuurlijk niet leuk voor de bevolking maar wel weer goed nieuws voor de algemene populariteit van bijvoorbeeld maaltijdboxen.

Mocht je nog niet bekend zijn met de verschillende food abonnementen, geen nood. In dit blog ga ik je bekend maken met het beste food abonnement (mijn favoriet) en waarom je deze een keer zou moeten proberen. Aanvullend zou je ook nog deze voeding blogs kunnen lezen.Mijn favoriet: de maaltijd menu’s van Marley Spoon

Gemak dient de mens toch? Maar naast gemak wil je ook lekker en gezond eten. Zeker als hardwerkende en zelfbewuste vrouw weet je wat goed voor je is. Mag ik je dan voorstellen aan mijn favoriete maaltijdbox abonnement ‘Marley Spoon’.

Om eerlijk te zijn was ik al bekend met het fenomeen maaltijdboxen en heb ik de concurrent HelloFresh een tijdje geprobeerd op aanraden van een vriendin. Ik wist toen nog niet het bestaan van Marley Spoon. Na de maaltijdpakketten van HelloFresh heb ik de foodbox van Albert Heijn een paar keer gehad die ook prima te doen was en heb ik nog wat andere boxen geprobeerd die nu niet meer bestaand.

Op een gegeven moment werd ik via een advertentie benaderd door Marley Spoon. Ik kon een box een box met 40,- korting bestellen met daarin 3 maaltijden voor 4 personen, wat natuurlijk een top deal was. Ik heb dit meteen gedaan en moet zeggen dat ik meteen verkocht was na het proberen van deze box.

Sindsdien ben ik echt verkocht aan de gemaksdienst van Marley Spoon

Behalve de kwaliteit en de versheid van de producten spraken juist de verrassende gerechten mij enorm aan. Die waren en zijn nog steeds zo anders dan bij de concurrent. Het probleem destijds bij de andere gemaksdiensten was vooral het gebrek aan creativiteit en originaliteit. Als je hier naar de menu’s van Marley Spoon kijkt:

https://maaltijdbox.nu/bedrijf/marley-spoon-belgie/. Dan zal het je direct opvallen dat comfort food ook op een gezonde manier kan. Dat je ook maaltijdpakketten met leuke streetfood gerechten kunt bestellen en dat burgers met dikke frieten, pizza’s en smeuïge toetjes ook gewoon in een maaltijdbox kunnen zitten. De gebruikte ingrediënten zijn allemaal echt vers en heeft het bedrijf directe afspraken met boeren in plaats van met groothandels waardoor ze de menu’s kunnen voorzien van verse maar vooral ook gezonde voedingsmiddelen.

Gezond eten met de 80 / 20 regel

Marley Spoon hanteert een gezond en gevarieerd eetpatroon wanneer je naar de wekelijkse menu’s kijkt. En is het echt een prima box om gezonder mee te eten terwijl je toch af en toe lekkere gerechten maakt. Ik zelf hanteer altijd de 20/80 regel en probeer doordeweeks gezond te eten en in het weekend dit een beetje los te laten. Mocht je echt willen afvallen en biologisch willen eten dan kun je misschien beter naar dit biologische afslank menu kijken van Ekomenu.

Vooralsnog ik ben echt gek van deze maaltijdbox en ben daarmee ook reuze benieuwd naar wat jouw favoriete maaltijdbox is. Laten we samen kijken naar wat de beste box met food abonnement is en elkaars ervaringen delen.Populaire Artikelen