Artikel

Zo kies je het beste abonnement bij de sportschool

Flex, Basic, Budget, Premium, Daluren of toch maar Onbeperkt? Dit is slechts een kleine greep uit de vele verschillende abonnementen die sportscholen tegenwoordig aanbieden. Toegegeven: soms zie je door de bomen het bos niet meer. Omdat dit best lastig kan zijn, hebben wij een lijstje met punten gemaakt waar je op kunt letten, waardoor je straks een stukje zekerder bent van het maken van een goede keuze..

Lees meer..

Artikel

De meest voorkomende klachten en hoe je huisstofmijten het best kunt bestrijden

Huisstofmijt voedt zich met huidschilfers. Mensen en dieren laten die huidschilfers achter op de grond, meubels en vochtige, stoffige plekken in huis. De mijt zelf doet niks, maar de uitwerpselen zorgen helaas bij veel mensen voor een allergische reactie. .

Lees meer..

Artikel

Een Biologisch Afslank Menu voor duurzaam afvallen

Je hoort en ziet het steeds meer, we gaan gezonder en bewuster met voeding om. Echter lijkt dit allemaal maar schijn bedriegt, want de overgewicht cijfers liegen er niet om. Elk jaar groeit het aantal mensen met obesitas en overgewicht nog steeds.

Lees meer..

Artikel

3 redenen om te sporten met een spinningfiets

Sporten op een spinningfiets en benieuwd waarom dat een goede keuze is? Wij zetten 3 belangrijke redenen voor je op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat je kunt werken aan zowel een betere conditie als een strakker lichaam? En dat gewoon thuis, zodat je de deur er niet voor uit hoeft om aan de slag te gaan. De belangrijkste redenen om te sporten op een spinningfiets zijn:

Lees meer..

Artikel

3 redenen waarom een e-bike superfashionable is

Je ziet ze steeds vaker wanneer je de straat op gaat: e-bikes. En geef maar toe; ook jij hebt, al vechtend tegen de wind op je gewone fiets, vast wel eens gewenst dat je er ook eentje had. Medeweggebruikers die gebruikmaken van een elektrische fiets lijken nooit last te hebben van weer en wind, wat fietsen opeens echt ontspannend maakt. Als het aan ons ligt, zouden we vandaag nog een elektrische damesfiets op de kop tikken en erop uit gaan!

Lees meer..

Artikel

De leukste en lekkerste gourmet tips

Gourmetten is iets wat veel Nederlanders doen. Het is een gezellige manier van eten met zijn allen en lekker lang (na)tafelen. Gourmetten wordt vaak bestempeld als ouderwets en oubollig, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Daarom in dit artikel een aantal leuke tips om van je volgende gourmet iets speciaals te maken. Je kunt het zo simpel houden als je wilt, maar je kunt er ook iets culinairs van maken.

Lees meer..

Artikel

Nike Vapormax Hardloopschoenen

Het is goed om de Nike Vapor Max schoenen te ontdekken. Het is een schoen met veel jaren aan innovatie welke samenkomt in deze geweldige schoenen. Het is een mix van techniek, functioneel gebruik en ook ontwerp. De Nike Vapor Max springt er duidelijk uit. Het is een grote sprong voorwaarts als je de Nike Vapor Max Air Max schoenen ziet.

Lees meer..

Artikel

Afvallen door te fietsen

Er zijn honderdduizenden diëten en verschillende manieren om af te vallen. Bij het ene dieet mag je nog minder eten dan bij de ander. Je krijgt er spontaan honger van. Het is tijd voor verandering: gooi je dieetboeken uit het raam en zeg je dure sportabonnement maar af. Wij vonden de ultieme manier om af te vallen.

Lees meer..

Artikel

Fitness trackers

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen flink aan het sporten zijn. Dit is natuurlijk helemaal super, sporten is namelijk voor iedereen gezond. Maar ook de techniek omtrent het sporten staat nu niet bepaald stil. Zo zijn er veel meer soorten trackers op de markt gekomen. Dit is ontzettend fijn voor de mensen die graag hun sportprestaties en hun statistieken bij willen houden. De vraag is alleen wat voor soort fitness tracker je nu moet kiezen.

Lees meer..

Artikel

Fris de zon in

Ga jij deze zomer lekker van de zon genieten. Of misschien heb je dat al gedaan :). Zorg er dan zeker voor dat je jezelf goed beschermt. De juiste zonnebrand en als het mis gaat een fijne aftersun zorgen voor een goede zomer en beschermt je huid tegen schadelijke straling en houdt deze jong.

Lees meer..

Artikel

Een gezonde levensstijl met een lach

Natuurlijk is een gezonde levensstijl belangrijk, maar als we één ding hebben geleerd van de afgelopen jaar is dat daar zeker wel een lach bij mag zitten. Daarmee bedoelen we vooral dat je niet moet doorslaan met een gezonde levensstijl en je vooral ook moet geniten van het leven. Ben jij ook die healthy chick met een lach?

Lees meer..

Artikel

Populaire fietsroutes in Nederland

Nederland kent talloze fietsroutes om met de fiets te ontdekken, we zijn dan ook een echt fietsland. Er is meer dan 30.000 kilometer aan bewegwijzerde fietsroutes aangelegd voor optimaal plezier. Wat dacht je van een fietsroute langs de wijngaarden in de omgeving van Groenlo? Of wellicht een mooie route langs de kust van de Noordzee? Ben jij klaar om op je e-bike te stappen?

Lees meer..

Artikel

Een bubbelbad voor buiten: samen genieten in de tuin

Een bubbelbad voor buiten: wie wil daar niet uitgenodigd worden? Samen genieten in de tuin, in een bad met water dat altijd netjes 38 °C is. Om samen te ontspannen na een drukke week, voor een bijzondere borrel die u en uw gasten niet snel meer vergeten of gewoon om er zelf even van te genieten.

Lees meer..