Artikel

Afvallen door te fietsen

Er zijn honderdduizenden diëten en verschillende manieren om af te vallen. Bij het ene dieet mag je nog minder eten dan bij de ander. Je krijgt er spontaan honger van. Het is tijd voor verandering: gooi je dieetboeken uit het raam en zeg je dure sportabonnement maar af. Wij vonden de ultieme manier om af te vallen.

Lees meer..

Artikel

Fitness trackers

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen flink aan het sporten zijn. Dit is natuurlijk helemaal super, sporten is namelijk voor iedereen gezond. Maar ook de techniek omtrent het sporten staat nu niet bepaald stil. Zo zijn er veel meer soorten trackers op de markt gekomen. Dit is ontzettend fijn voor de mensen die graag hun sportprestaties en hun statistieken bij willen houden. De vraag is alleen wat voor soort fitness tracker je nu moet kiezen.

Lees meer..

Artikel

Fris de zon in

Ga jij deze zomer lekker van de zon genieten. Of misschien heb je dat al gedaan :). Zorg er dan zeker voor dat je jezelf goed beschermt. De juiste zonnebrand en als het mis gaat een fijne aftersun zorgen voor een goede zomer en beschermt je huid tegen schadelijke straling en houdt deze jong.

Lees meer..

Artikel

Een gezonde levensstijl met een lach

Natuurlijk is een gezonde levensstijl belangrijk, maar als we één ding hebben geleerd van de afgelopen jaar is dat daar zeker wel een lach bij mag zitten. Daarmee bedoelen we vooral dat je niet moet doorslaan met een gezonde levensstijl en je vooral ook moet geniten van het leven. Ben jij ook die healthy chick met een lach?

Lees meer..

Artikel

Populaire fietsroutes in Nederland

Nederland kent talloze fietsroutes om met de fiets te ontdekken, we zijn dan ook een echt fietsland. Er is meer dan 30.000 kilometer aan bewegwijzerde fietsroutes aangelegd voor optimaal plezier. Wat dacht je van een fietsroute langs de wijngaarden in de omgeving van Groenlo? Of wellicht een mooie route langs de kust van de Noordzee? Ben jij klaar om op je e-bike te stappen?

Lees meer..

Artikel

Een bubbelbad voor buiten: samen genieten in de tuin

Een bubbelbad voor buiten: wie wil daar niet uitgenodigd worden? Samen genieten in de tuin, in een bad met water dat altijd netjes 38 °C is. Om samen te ontspannen na een drukke week, voor een bijzondere borrel die u en uw gasten niet snel meer vergeten of gewoon om er zelf even van te genieten.

Lees meer..