Goed gekleed door de zomer

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 29 Oktober 2022
  • /
  • Views 2365

sneaker

Lekker erop uit in de zomer

De temperaturen stijgen en het blijft ’s avonds lekker lang licht. De zomer komt eraan! En na zo lang binnen te zitten, wil je er natuurlijk op uit trekken. City trips, terrasjes, lange shoppingdagen: bring it on! Zomerdagen kunnen heerlijk lang zijn. Denk aan frisse ochtenden, hete middagen en zwoele avonden. Je brengt de hele dag buiten door, je trekt er op uit. Liefst licht gekleed en zonder al te veel mee te sleuren.

Ga voor laagjes

Hoe warm een zomer ook kan zijn, soms verdwijnt de zon even achter de wolken. En soms kan er zelfs wat regen vallen. Door je kledij slim te kiezen, houdt een klein dipje in het weer jou niet tegen. Integendeel. Natuurlijk draag je in de zomer het liefste jurkjes en vrolijke rokjes, lichte T-shirts en crop tops. Kledij die heerlijk luchtig aanvoelt tijdens warme zomernamiddagen. Maar wat doe je dan wanneer de avond valt of wanneer het even afkoelt?

Het antwoord op die vraag is: laagjes. Trek een lichte trui of een licht vestje aan wanneer het kouder wordt en knoop het rond je middel of stop het in je tas wanneer het warmer wordt. Easy peasy!

Kies stevige schoenen

Hoewel het verleidelijk is om de zomer in flip flops door te brengen, draag je best toch stevige schoenen als je de hele dag op pad bent. Slippers ondersteunen jouw voeten namelijk niet voldoende. Kies liever voor een goede schoen, zoals sneakers voor dames.

Sneakers zijn niet alleen comfortabel, ze staan ook nog eens heel erg leuk onder een rokje of een jurkje. Nike sneakers bijvoorbeeld, geven jouw zomerse outfit een sportief en edgy kantje. Vergeet zeker niet om goede (enkel-) sokjes te dragen in je sneakers, zo heb je minder kans op blaren.

Draag een lichte handtas

Als je de hele dag op pad bent, heb je de neiging om je halve leven mee te sleuren in je handtas. Maar dat kan flink gaan doorwegen na een tijdje. Dit probleem los je op door enkel het broodnodige mee te nemen in een kleine handtas. Best veel producten worden verkocht in een kleiner reisformaat. Denk aan kleine flesjes deodorant en handcrème, maar ook kleine flesjes parfum. Heb je die spullen in je handtas, dan heb je enkel nog je telefoon en je portefeuille nodig en je kan vertrekken. Lekker licht door de zomer is niet zo moeilijk. Iedereen kan het. Ook jij!
Tags: Tassen Handtas

Populaire Artikelen