Gepersonaliseerde sieraden van Finaste

  • Lisa
  • /
  • Maandag 18 December 2023
  • /
  • Views 105281

finaste gegraveerde ketting zilver met initialen

Een tijdje terug heb ik de webshop van Finaste ontdekt! Ze hebben erg mooie sieraden en het leuke is dat ze ook graveerbare sieraden hebben. Zo kun je een ketting, armband of ander sieraad laten graveren. Erg leuk voor de naam of initialen van je partner, kinderen of voor je moeder aangezien het bijna moederdag is. Zo kun je haar weer extra in het zonnetje zetten in deze rare periode.

Zelf heb ik gekozen voor een zilveren ketting met bijpassend armbandje een een gouden ketting met gegraveerde initialen en een hartje, zoals je op de foto’s hieronder kunt zien. Met de code GIRLSTYLE kun je t/m 16 april shoppen op www.finaste.nl met 15% korting (m.u.v. sale). Ik hou zelf van minimalistische sieraden en was al een tijdje op zoek naar een leuke ketting waar ik een letter in kon laten graveren. Ik heb ondertussen heel wat websites bekeken, maar vond de meeste sieren elders te druk of gewoon net niet wat ik zocht.

finaste armband zilver
Prachtige armband met gravering naar keuze!

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs

Ik vind het erg belangrijk dat de sieraden kwalitatief goed zijn, en natuurlijk leuk geprijst zijn! Dat zit bij Finaste wel goed, de sieraden worden geleverd in een mooi doosje waarin je ze kunt bewaren en het ziet er natuurlijk ook erg leuk uit. Bestellingen boven de 30 euro worden gratis bezorgd en meestal de volgende dag al in huis. Ook krijg je een leuke extra cadeautje, helemaal gratis als je meer dan 40 euro uitgeeft.

finaste ketting goud
Prachtige ketting met gravering naar keuze!

Finaste betekent Mooiste in het Zweeds en is is een Nederlandse webshop waar je terecht kunt voor sieraden met een gepersonaliseerde gravering. Ze hebben erg veel keuze qua sieraden, maar ook voor het materiaal waar de sieraden van gemaakt zijn. Denk aan zilverkleurige of goudkleurige sieraden (nikkelvrij en eventueel verguld stainless steel), (verguld) stainless steel of sterling zilver.

Populaire Artikelen