Geen scheermes nodig deze zomer

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 7 Oktober 2023
  • /
  • Views 14863

liggende vrouw

Het warme weer komt er weer aan en dat betekent dat de korte broeken, jurkjes en rokjes weer uit de kast worden gehaald. Maar dat betekent ook dat de benen weer geschoren moeten worden. Veel vrouwen scheren hun benen in de zomer om gladde benen te hebben. De ene persoon heeft meer haargroei dan de ander, waardoor de ene persoon zich ook vaker zal scheren. Toch is het voor veel mensen een last om elke dag te scheren. Scheren is niet de enige manier van ontharen. Er zijn een aantal manieren om je lichaam te ontharen zonder het gebruik van een scheermes.

Geen scheermes, rode bultjes en irritaties van de huid!

Verschillende vormen van ontharen

Er zijn meerdere vormen van ontharen zonder dat daar een scheermes voor nodig is. Één van de manieren is harsen. Harsen is voor sommige mensen een goede oplossing voor ontharen. Er wordt een laagje hars aangebracht op de huid, waarna vervolgens de hars met een snelle beweging van de huid wordt getrokken. Het voordeel van harsen is dat de haarzakjes mee worden getrokken en dat de haargroei zo’n 3 tot 9 weken weg blijft. Harsen is niet voor iedereen een ideale oplossing, omdat harsen nogal gevoelig en pijnlijk kan zijn. Ontharingscrème is een ander vorm van ontharen zonder een scheermes. Deze crème breng je aan op het gebied waar je het haar wilt verwijderen. Het gebruiken van ontharingscrème is geheel pijnloos. Het nadeel is bij het gebruik van ontharingscrème dat je de wortel van de haren niet verwijderd. De haargroei zal dus snel terug komen, maar je hebt hier geen scheermes voor nodig. Een andere manier is van ontharen zonder een scheermes is laseren. .

Ontharen door middel van laseren

Ontharen door middel van laseren is een andere mogelijkheid voor het ontharen zonder scheermes. Tijdens het laseren wordt het haarzakje vernietigd door een zeer krachtige lichtstraal. Smooth Laser Clinic is gespecialiseerd in het pijnloos ontharen. De Soprano Ice is een laserapparaat die de haarzakjes 100% pijnloos vernietigt. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Na deze behandelingen zijn de haren definitief verminderd of zelfs helemaal weg. Je hoeft je niet meer druk te maken om ongewenste haargroei en je hebt de hele zomer gladde benen, oksels of armen. Het laseren van ongewenste haargroei is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is tijd om de scheermes weg te gooien en te gaan voor de behandelingen van Smooth Laser Clinic.

ontharen
Geniet altijd van een zachte en gladde huid!

Populaire Artikelen