Geef je woonkamer een persoonlijke tint met muurstickers

  • Lisa
  • /
  • Zondag 27 Maart 2022
  • /
  • Views 75564

Muurdecoratie

Veel mensen hebben in hun woonkamer een foto aan de muur hangen. Of een schilderij of replica. Maar het kan ook anders. Je kunt ook kiezen voor opvallende muurstickers. Die springen meteen in het oog en daarmee creëer je dus een geheel eigen stijl. Zeker als je kiest voor opvallende afbeeldingen of misschien wel een sprekende tekst die bij jou of bij jullie past. Er zijn talloze mogelijkheden voor muurstickers in de woonkamer.

Het grote voordeel van muurstickers is dat je ze kunt laten maken van iedere afbeelding of je eigen tekst als muursticker laten maken. Zo maak je zelf de mooiste muurdecoraties die niemand anders heeft.

Creëer je eigen stijl

Het grote voordeel van muurstickers is dat je ze kunt laten maken van iedere afbeelding of je eigen tekst als muursticker laten maken. Zo maak je zelf de mooiste muurdecoraties die niemand anders heeft. De muurstickers worden gemaakt van duurzaam materiaal dat lang mooi blijft en bestand is tegen verkleuring door zonlicht. Het aanbrengen van muurstickers is zeer eenvoudig met de handleiding die door MuurstickerStunter.nl altijd wordt meegeleverd. Heb je vragen over het aanbrengen van muurstickers of wil je andere informatie over onze producten, neem dan gerust contact met ons op.


Wat voor stijlen/sfeeren allemaal mogelijk zijn met muurstickers


Maak een prachtige luchthaven van de kinderkamer

Je kunt vliegtuig muurstickers gebruiken om een prachtig geheel te maken van de kinderkamer. Ze zijn ook op het plafond aan te brengen als de ondergrond hiervoor geschikt is. Je kunt het geheel nog echter maken met wolken. Of bestel een leuke muursticker met de naam van je kind en gebruik die ook als versiering voor de muren. Zo wordt de vliegtuig-kinderkamer niet alleen heel leuk, maar ook nog eens heel persoonlijk.

Muursticker kinderkamer
Een gezellige sfeer op de kinderkamer!

Maak het plaatje compleet voor een super stoere kinderkamer

Met mooie muurstickers van vliegtuigen op de wanden ben je al een heel eind op weg om de droom van je kind waar te maken. Maar het wordt pas helemaal af met een bijpassend dekbed en misschien een paar mooie foto’s van zijn favoriete vliegtuigen aan de muur. Ook van deze foto’s kun je muurstickers laten maken. Let er wel op dat de wanden niet te druk worden, dan sla je de plank misschien een beetje mis. Maar er is zeker een leuke kinderkamer van te maken als je werkt met muurstickers met vliegtuigen.

Breng de romantiek terug in je slaapkamer met muurstickers

Veel mensen willen van hun slaapkamer iets moois maken. Het is veel meer dan alleen maar de kamer waar je bed staat. Dus ga je op zoek naar een lekker warm dekbed, mooie dekbedhoezen en bijpassende slopen. Misschien wel een mooi kussen of een mooie sprei op het bed om het helemaal af te maken. En dan kijk je naar de muren en ontdekt dat die eigenlijk maar kaal en saai zijn. Misschien heb je ze wel gesaust in een mooie zachte en rustige pasteltint. Maar het was er nog niet van gekomen om iets moois voor op de muur uit te zoeken.

Gemakkelijk aan te brengen op de muur

De muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen, ook als je er één bestelt van wat grotere afmetingen. Bij de sticker krijg je een uitgebreide en duidelijke instructie om de afbeelding strak en zonder plooien of luchtbellen op de muur aan te brengen. Houd er wel rekening mee dat een muursticker alleen op een gladde muur kan worden aangebracht. Dus zit er structuurverf of spachtelputz op de muur dan is een muursticker bevestigen in de meeste gevallen niet mogelijk. Als je twijfelt of het aanbrengen van muurstickers mogelijk is op je muur, neem dan gerust contact op met de klantenservice. We geven je graag alle benodigde informatie om met vliegtuig muurstickers een leuke kinderkamer in te richten.

Muursticker kinderkamer

Populaire Artikelen