Geef deze kerst een relatiegeschenk

  • Lisa
  • /
  • Zondag 19 November 2023
  • /
  • Views 67654

pennen laten bedrukken

Als je aan kerst denkt, denk je al snel aan cadeaus en de kerstpakketten. De grote dozen met diverse spullen. Van wijn tot soep en van een powerbank tot een doosje chocola, het is allemaal te vinden in een kerstpakket. Tegenwoordig zien we steeds vaker gepersonaliseerde kerst relatiegeschenken in een kerstpakket, bedrukte paraplu’s, thermosflessen en zelfs M&M’s met het logo van het bedrijf erop. Sommige bedrijven geven zelfs geen kerstpakketten meer, maar kiezen één kerst relatiegeschenk om hun werknemers en relaties te geven. Uit een onderzoek van Maxilia blijkt dat meer dan 70% van de ruim 600 respondenten niet meer warm worden van een doos vol pluralia, maar liever één item ontvangen waar over nagedacht is. Val op en kies ervoor om jouw werknemers, klanten en andere relaties een kerst relatiegeschenk te geven met jouw logo. Op deze manier maak jij je relaties blij én verspreid jij jouw logo op een feestelijke wijze.

Een relatiegeschenk met kerst!

Bedrukte waterflessen

Ben je op zoek naar een leuk én praktisch kerst relatiegeschenk? Dan is een bedrukte waterfles wellicht een goed idee. Er zijn veel verschillende waterflessen die bedrukt kunnen worden, bijvoorbeeld bidons. Bidons worden vaak gebruikt tijdens het sporten. Geef je jouw relaties een bidon als kerst relatiegeschenk, dan stimuleer jij een gezonde levensstijl en laat jij zien dat jij dit belangrijk vindt. Naast bidons kun je ook kiezen voor de bekende Dopper waterfles. De Doppers zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is zelfs een stalen en glazen variant van de bekende waterfles. Als jij kiest voor een dopper als kerst relatiegeschenk, dan steun jij automatisch de drinkwaterprojecten van de Dopper Foundation. Met een Dopper laat je zien dat jij dit ook belangrijk vindt. Naast Doppers en bidons zijn er nog veel meer waterflessen die jij bedrukt aan jouw relaties kunt geven. Er is dus genoeg keuze wanneer het gaat om een kerst relatiegeschenk dat het hele jaar door gebruikt wordt.

Goed voor de koude winterdagen: een muts

Je kunt ook kiezen voor een kerst relatiegeschenk dat meer seizoensgebonden is dan een waterfles. Tijdens de kerstdagen is het erg koud en vaak ligt er een laagje sneeuw buiten. Deze koude dagen zorgen ervoor dat mensen zichzelf goed in pakken door middel van een dikke jas, een sjaal en een muts. Het zou toch super leuk zijn als jouw relaties allemaal rond lopen met een bedrukte muts met jouw logo? Geef jij jouw relaties een bedrukte muts, dan weet je zeker dat deze meteen in gebruik genomen wordt. Een muts is dus een ideaal kerst relatiegeschenk.


Tas met logo laten bedrukken

Kerst relatiegeschenken van goede kwaliteit

Wanneer jij jouw relaties een kerst relatiegeschenk geeft, moet deze wel van goede kwaliteit zijn. Het zou zonde zijn wanneer het geschenk vrijwel meteen kapot gaat en in de prullenbak beland. Kijk dus altijd kritisch naar de aanbieder van het kerst relatiegeschenk. Een voorbeeld van een kwalitatief goede aanbieder is Maxilia. Bij hen ben je verzekerd van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Wie verras jij deze kerst met een relatiegeschenk?Populaire Artikelen