Fris de zon in

  • Lisa
  • /
  • Vrijdag 18 Augustus 2023
  • /
  • Views 83900

zonnebril

Ga jij deze zomer lekker van de zon genieten. Of misschien heb je dat al gedaan :). Zorg er dan zeker voor dat je jezelf goed beschermt. De juiste zonnebrand en als het mis gaat een fijne aftersun zorgen voor een goede zomer en beschermt je huid tegen schadelijke straling en houdt deze jong.

De juiste zonnebrand en als het mis gaat een fijne aftersun zorgen voor een goede zomer en beschermt je huid tegen schadelijke straling en houdt deze jong.

zonnebril
Musthave zonnebril!

Hoe werkt de factor nu eigenlijk?

Wist je dat de factor van een zonnebrand betekent dat het aantal keren dat je langer in de zon kan blijven tot je verbrand t.o.v. in de zon zitten zonder zonnebrand. De meeste mensen verbranden bij een zomerse zon al snel binnen 10 minuten. Met een factor 20, zou je dus veilig 200 minuten ofwel 3 uur kunnen zonnen. Daarna moet je uiteraard weer smeren. Het is ook belangrijk om met een hoge factor te beginnen aan het begin van de zomer en die eventueel af te bouwen. Maar kijk uit want voor je gevoel wen je snel aan de zon, maar de meeste mensen verbranden juist na een paar dagen vakantie en onderschatten dan dat de huid de zon wel aan kan. Ofwel ze stoppen met insmeren of minimaal. De huid beschermen is zeer belangrijk en helpt tegen veroudering van de huid en versterkt de gezondheid van de huid.

Je gezicht verzorgen na het zonnen

Als je dan een hele dag heerlijk in de zon hebt doorgebracht, dan kan je gezicht wat droog aanvoelen. Niet gek, want deze is de hele dag aan flinke UV straling blootgesteld, zelfs met zonnebrand op. Maar gelukkig zijn hier oplossingen voor. Gebruik een hydraterend gezichtsmasker voor het slapen gaan en je bent in een half uurtje weer helemaal klaar voor de volgende dag van je vakantie. Vergeet deze dan ook niet in je koffer te stoppen.

Meer weten over gezichtsmaskers? Kijk dan op deze website www.mask-guru.comPopulaire Artikelen