Fitness trackers

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 12 Augustus 2023
  • /
  • Views 64940

fitness tracker

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen flink aan het sporten zijn. Dit is natuurlijk helemaal super, sporten is namelijk voor iedereen gezond. Maar ook de techniek omtrent het sporten staat nu niet bepaald stil. Zo zijn er veel meer soorten trackers op de markt gekomen. Dit is ontzettend fijn voor de mensen die graag hun sportprestaties en hun statistieken bij willen houden. De vraag is alleen wat voor soort fitness tracker je nu moet kiezen. Er zijn er namelijk mega veel, gelukkig hebben we het voor jou door middel van dit artikel iets makkelijker gemaakt, lees dus snel verder!

Meet je sportprestaties met een fitness tracker!

1. Fit Bit Charge 2

Dit is op dit moment wel de meest gebruikte fitness tracker die je kunt halen. Dit komt voornamelijk door het feit dat het een heel eenvoudig ding is qua vormgeving, al is het wel een van de duurdere opties. Deze tracker die houdt veel voor je bij. Zo kan je precies zien wat je hartslag is en hoeveel je lichaam op dat moment aan het verbranden is. Je kunt het beste even op internet kijken om alle prijzen te bekijken, deze tracker die is nog wel eens in de aanbieding.

Prijs: 115 EUR – 150 EUR

2. De Tom Tom Trackers

Tom Tom is niet alleen maar een merkt wat zich richt op de navigatie. Zij zijn zich ook gaan focussen op fitness trackers. De apparaten van Tom Tom werken allemaal heel eenvoudig. Je hoeft alleen je vinger maar op het apparaat te leggen, de rest die gebeurd vanzelf. Zo kun je ook hier zien wat je hartslag is en wat er allemaal voor de rest in het lichaam aan de hand is. Zeker een aanrader voor de mensen die bekend zijn met de kwaliteit van Tom Tom, hier kun je dus echt wel even een tijdje mee doen. Het scannen van de vinger gaat erg snel, je hoeft hem er alleen maar even op te houden. Mocht je het nu niet lukken dan kun je even op internet kijken, het kan namelijk soms voorkomen dat de vinger niet helemaal gezien wordt door het apparaat. Gelukkig is dit erg snel op te lossen.

Prijs: 90 EUR tot 130 EUR

10 Best verkochte activity fitness trackers

3. Xiaomi Mi Band 2

Dit is de goedkoopste van allemaal. Voor maar dertig euro kun je dus al een activity tracker in huis hebben. Je moet er natuurlijk niet te veel van verwachten maar hij werkt wel degelijk beter dan je zou denken. Zo kan deze ook je slaappatroon bij houden. Dit kan je helpen om een perfect slaapritme te maken, zo heb je er echt iets aan. Je kunt deze vinden bij Coolblue, hier is hij op dit moment nog het goedkoopst. Ook komt deze ontzettend goed uit de test.

Prijs: 30 EUR – 40 EUR

4. Garmin Vivo Sport

Garmin is altijd een beetje een concurrent geweest van Tom Tom. Het is dan ook niet zo raar dat ze voortaan ook hun eigen apparaat hebben. Het is echter geen goedkope, wel is het zo dat de kwaliteit zeker naar behoren is. Hier mee kun je ook gewoon je slaappatroon en je hartslag meten. Dit kan dus handig zijn tijdens het sporten of tijdens stressvolle periodes, om jezelf zo er even aan te herinneren dat je iets rustiger aan moet doen.

Prijs: 170 EUR

5. Polar Tracker

Dit is een nog vrij onbekend merk. Vandaar dat we hem dan ook helemaal onderaan zetten. De Polar tracker krijgt wel goede recensies, het is dus zeker een goede keuze als je niet zoveel geld uit wilt geven aan een tracker. Los van de prijs kan hij vrijwel alles wat een tracker zou moeten kunnen, alleen is de vormgeving niet geheel mooi.

Prijs: 150 EUR – 250 EUR

Zoals je dus wel kunt zien zijn er veel verschillende soorten trackers te vinden op het internet. Voor je er een besteld is het even handig om voor jezelf op een rijtje te zetten wat precies je wensen zijn. Zo hebben sommige mensen alleen een tracker nodig voor het sporten, het is dan een beetje zonde als je er een koopt die ook goed werkt voor het slapen. Deze zijn namelijk net even iets duurder. Je moet dus wel even kijken wat binnen je budget past. Het is wel echt zo dat goedkoop duurkoop is, leg dus eerder iets meer neer voor een goede tracker. Ook kun je je een beetje inlezen in de verschillende trackers, zo weet je precies wat de voordelen en nadelen zijn van een bepaald model.

Het is even een investering maar dan heb je ook wat. Het is namelijk super waardevol om te weten hoe jouw lichaam werkt en hoe lang je nu eigenlijk slaapt. Zo kun je jouw slaapritme aanpassen, hierdoor zul je minder moe zijn. Ook is het mogelijk om een zwak hart te ontdekken, dat is natuurlijk wel iets belangrijks. Veel succes met het zoeken naar een goede fitness tracker, of kies er gewoon een uit het bovenstaande lijstje!

mealprep
Mealprep

Populaire Artikelen