Artikel

Met een modieuze bril steel je de show!

Hoewel het de laatste jaren al enigszins is veranderd, houden veel mensen er niet van om een bril te dragen. Het zou nerderig zijn of niet passen bij je gezicht. Eigenlijk is dat onzin, want een mooie bril kan niet alleen nuttig zijn, maar ook een mooi accessoire zijn voor je outfit.

Lees meer..

Artikel

Sieradentrends 2018

Ook in 2018 zullen er weer nieuwe trends te zien zijn bij de sieradenmode. Er is dus altijd wel een reden om een nieuw sieraadje aan te schaffen. Je koopt toch ook graag ieder seizoen een nieuw setje kleren terwijl andere kleding misschien naar de onderkant van de stapel gaat en minder wordt gedragen. Zo gaat het met sieraden ook. Het is leuk om ieder seizoen een nieuw en modern sieraad te kopen. Het blijft leuk om met de mode mee te gaan.

Lees meer..

Artikel

Musthave jurkjes in 2018?

Jurkjes kunnen over het algemeen het hele jaar door gedragen worden. De wat luchtigere jurkjes zijn perfect voor in de zomer en in de lente en de jurkjes gemaakt van wat dikker stof zijn ideaal voor in de herfst en de winter gecombineerd met een mooie panty. De grote vraag is nu natuurlijk wat zijn de trends voor jurken in 2018?

Lees meer..