Artikel

Wat zijn de voordelen van een refurbished telefoon?

Een refurbished smartphone of tablets zijn al eens eerder gebruikt door iemand anders. Ze zijn daarna opgeknapt en weer klaar voor gebruikt gemaakt. De toestellen worden eerst getest en waar nodig nieuwe onderdelen ingezet. Een nieuwe accu of nieuw scherm bijvoorbeeld. Hierdoor liggen de prijzen een stuk lager dan een nieuwe telefoon.

Lees meer..

Artikel

Een luxe cadeaupakket bestellen

Soms is het lastig om een geschikt cadeau voor iemand te vinden. Je weet niet waar je het moet halen, waar je het het voordeligst kunt krijgen of je wilt dat het leuk wordt ingepakt. Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Via Charles.nl kun je namelijk luxe cadeau’s laten bezorgen in een mooie verpakking. Ze bezorgen zelfs in heel Europa!

Lees meer..

Artikel

De ideale groep om te ontsnappen uit een escape room

Of je het nou als bedrijfsuitje in Rotterdam doet, als dagje uit of voor een feestje, iedereen wilt ontsnappen uit een escape room. Maar wat is nou het ideale team om te ontsnappen uit een escape room in Rotterdam? In dit blog wordt geprobeerd het ideale team samen te stellen op basis van persoonlijkheden. In de meeste escape rooms kan je met 2 tot 6 personen spelen, maar meestal worden escape rooms door 4 personen gedaan. Daarom wordt er voor het gemak van uitgegaan van 4 personen.

Lees meer..

Artikel

De leukste carnavalskleding voor jouw themaverjaardag

Het is voor velen zowel de leukste als de meest stressvolle dag van het jaar: je verjaardag. Op jouw dag voel je je vaak net wat specialer, en het is natuurlijk de perfecte reden voor een feestje! Toch zorgt dat laatste punt vaak ook voor de nodige zenuwen, want we willen natuurlijk wel dat alles vlekkeloos verloopt en dat iedereen het goed naar zijn zin heeft. Geen zin in weer zo’n standaard verjaardagsfeest? Geef dan eens een themafeest.

Lees meer..

Artikel

De vijf beste romans van dit moment

Ben je op zoek naar de vijf beste romans van dit moment? Dan geef ik je graag boekentips. De zomervakantie is namelijk aangebroken en dat betekent dat je weer tijd hebt om te lezen. Het kiezen van een goed boek is altijd lastig. Daarom heb ik voor jou mijn vijf favo romans op een rijtje gezet!

Lees meer..

Artikel

DE 10 POPULAIRSTE NETFLIX SERIES VAN HET MOMENT

Het is weer eens tijd om te kiezen waar je in de zomer op vakantie wil. Losstaand van het budget is de moeilijkste kwestie waar je nu daadwerkelijk op vakantie wil. Het is een keuze die bij iedereen andere factoren heeft, maar over het algemeen zijn er drie redenen om op vakantie te gaan: cultuur, natuur en zon.

Lees meer..