Artikel

De leukste carnavalskleding voor jouw themaverjaardag

Het is voor velen zowel de leukste als de meest stressvolle dag van het jaar: je verjaardag. Op jouw dag voel je je vaak net wat specialer, en het is natuurlijk de perfecte reden voor een feestje! Toch zorgt dat laatste punt vaak ook voor de nodige zenuwen, want we willen natuurlijk wel dat alles vlekkeloos verloopt en dat iedereen het goed naar zijn zin heeft. Geen zin in weer zo’n standaard verjaardagsfeest? Geef dan eens een themafeest.

Lees meer..

Artikel

De vijf beste romans van dit moment

Ben je op zoek naar de vijf beste romans van dit moment? Dan geef ik je graag boekentips. De zomervakantie is namelijk aangebroken en dat betekent dat je weer tijd hebt om te lezen. Het kiezen van een goed boek is altijd lastig. Daarom heb ik voor jou mijn vijf favo romans op een rijtje gezet!

Lees meer..

Artikel

DE 10 POPULAIRSTE NETFLIX SERIES VAN HET MOMENT

Het is weer eens tijd om te kiezen waar je in de zomer op vakantie wil. Losstaand van het budget is de moeilijkste kwestie waar je nu daadwerkelijk op vakantie wil. Het is een keuze die bij iedereen andere factoren heeft, maar over het algemeen zijn er drie redenen om op vakantie te gaan: cultuur, natuur en zon.

Lees meer..