Artikel

Valentina Heger

Ik ben Valentina Heger, 20 jaar oud en woonachtig in Den Haag. Ik studeer momenteel Creative Business aan InHolland. Hiervoor heb ik de opleiding Marketing Communicatie en Evenementen Internationaal afgerond. Los van het studente leven run ik sinds augustus 2020 een eigen videoproductie bedrijf en modellen agency, genaamd: X.O.X.O Productions & Models.

Lees meer..

Artikel

Het leven van Bob Ross

De kalmerende stem, het afkloppen van zijn kwast en de oprechte bewondering voor hoe mooi de wereld kan zijn, dat is waar we aan denken bij de schilder Bob Ross. Bob Ross is geboren 29 oktober 1942 in de Verenigde Staten en zat voordat hij zijn carrière als schilder begon, bij de Amerikaanse luchtmacht. Echter besloot hij hier mee te stoppen om zijn droom na te jagen, namelijk het schilderen van landschappen.

Lees meer..

Artikel

Apple iPhone SE, de perfecte smartphone voor jou!

Eindelijk is hij er: de nieuwe iPhone SE 2020. Het is de opvolger van de succesvolle iPhone SE. Sinds april is de tweede generatie van de iPhone SE officieel beschikbaar in Nederland en België. Vind je het lastig om een keuze te maken of deze telefoon wat voor jou is? Er zijn tegenwoordig zoveel modellen verkrijgbaar. Daarom zet ik in deze blog op Girlstyle.nl een aantal redenen op een rij waarom de iPhone SE de beste iPhone van het moment is.

Lees meer..

Artikel

Starten met smart home? - 3 handige tips!

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 14 December 2023
  • /
  • 12

Je hebt er vast wel eens van gehoord, smart home. Een smart home bestaat eigenlijk uit losse ‘slimme’ producten die onderling samen kunnen werken. Zo worden een aantal allerdaagse processen (volledig) geautomatiseerd. Het resultaat: méér comfort, veiligheid en ook nog eens interessant voor de energierekening.

Lees meer..

Artikel

Zo kies je de beste internetabonnement die bij je past

50 of 25 Mbits? Een alles-in 1, of toch liever alleen internet? En is de provider wel actief in jouw regio? Bij het vergelijken van je internetabonnement komt dus een heleboel bij kijken! Of je nou kabelinternet, ADSL of glasvezel wilt vergelijken; in dit artikel lees je welke verbindingen je op dit moment hebt en waar je op moet letten bij het vergelijken van een internetabonnement.

Lees meer..

Artikel

De vijf beste Netflix series om te bingen van dit moment

Lekker onstpannen bij een leuke serie op Netflix was natuurlijk altijd al gezellig maar sinds de lockdown zijn we massaal aan het bingen geslagen! Het aanbod van series is zo enorm groot dat we door de bomen het bos soms niet meer zien. Filmblogger Frédérique van Srsck vertelt ons welke vijf Netflix series we absoluut niet mogen missen.

Lees meer..

Artikel

Bescherming in verschillende variaties

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 30 November 2023
  • /
  • 48

Iedereen is wel overtuigd dat een smartphone een kwetsbaar toestel is die enige bescherming nodig heeft. Tegen stof en krassen of een beperkte val overleven. Het bieden van bescherming hoeft geen afbreuk te doen aan de vormgeving. Integendeel. Door het juiste telefoonhoesje te vinden, maar je jouw smartphone uniek.

Lees meer..

Artikel

5 redenen waarom het festivalseizoen geweldig is

De feestdagen zijn net voorbij en het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar toch kijken we allemaal al weer uit naar het festivalseizoen van 2020! In deze blog geef ik je een aantal goede redenen om ook dit jaar weer een aantal mooie festivals mee te pakken. Vergeet ook zeker niet om je festival outfit on point te hebben en koop alvast festival waaiers, je kunt nooit te vroeg beginnen met de voorbereidingen.

Lees meer..

Artikel

Elekrische voertuigen in de lift

Dat elektrische voertuigen niet langer weg te denken zijn uit ons straatbeeld is ondertussen wel bewezen. Dankzij de fiscale voordelen en de milieubewuste uitstoot, kiezen steeds meer mensen voor dit alternatief. Waarom wint het elektrisch voertuig aan populariteit en wat zijn de voordelen? Wat komt er verder kijken bij het aanschaffen van zo een elektrisch voertuig?

Lees meer..

Artikel

Geef deze kerst een relatiegeschenk

Als je aan kerst denkt, denk je al snel aan cadeaus en de kerstpakketten. De grote dozen met diverse spullen. Van wijn tot soep en van een powerbank tot een doosje chocola, het is allemaal te vinden in een kerstpakket. Tegenwoordig zien we steeds vaker gepersonaliseerde kerst relatiegeschenken in een kerstpakket, bedrukte paraplu’s, thermosflessen en zelfs M&M’s met het logo van het bedrijf erop.

Lees meer..

Artikel

Wat zijn de voordelen van een refurbished telefoon?

Een refurbished smartphone of tablets zijn al eens eerder gebruikt door iemand anders. Ze zijn daarna opgeknapt en weer klaar voor gebruikt gemaakt. De toestellen worden eerst getest en waar nodig nieuwe onderdelen ingezet. Een nieuwe accu of nieuw scherm bijvoorbeeld. Hierdoor liggen de prijzen een stuk lager dan een nieuwe telefoon.

Lees meer..

Artikel

Een luxe cadeaupakket bestellen

Soms is het lastig om een geschikt cadeau voor iemand te vinden. Je weet niet waar je het moet halen, waar je het het voordeligst kunt krijgen of je wilt dat het leuk wordt ingepakt. Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Via Charles.nl kun je namelijk luxe cadeau’s laten bezorgen in een mooie verpakking. Ze bezorgen zelfs in heel Europa!

Lees meer..

Artikel

De ideale groep om te ontsnappen uit een escape room

Of je het nou als bedrijfsuitje in Rotterdam doet, als dagje uit of voor een feestje, iedereen wilt ontsnappen uit een escape room. Maar wat is nou het ideale team om te ontsnappen uit een escape room in Rotterdam? In dit blog wordt geprobeerd het ideale team samen te stellen op basis van persoonlijkheden. In de meeste escape rooms kan je met 2 tot 6 personen spelen, maar meestal worden escape rooms door 4 personen gedaan. Daarom wordt er voor het gemak van uitgegaan van 4 personen.

Lees meer..

Artikel

De leukste carnavalskleding voor jouw themaverjaardag

Het is voor velen zowel de leukste als de meest stressvolle dag van het jaar: je verjaardag. Op jouw dag voel je je vaak net wat specialer, en het is natuurlijk de perfecte reden voor een feestje! Toch zorgt dat laatste punt vaak ook voor de nodige zenuwen, want we willen natuurlijk wel dat alles vlekkeloos verloopt en dat iedereen het goed naar zijn zin heeft. Geen zin in weer zo’n standaard verjaardagsfeest? Geef dan eens een themafeest.

Lees meer..

Artikel

De vijf beste romans van dit moment

Ben je op zoek naar de vijf beste romans van dit moment? Dan geef ik je graag boekentips. De zomervakantie is namelijk aangebroken en dat betekent dat je weer tijd hebt om te lezen. Het kiezen van een goed boek is altijd lastig. Daarom heb ik voor jou mijn vijf favo romans op een rijtje gezet!

Lees meer..

Artikel

DE 10 POPULAIRSTE NETFLIX SERIES VAN HET MOMENT

Het is weer eens tijd om te kiezen waar je in de zomer op vakantie wil. Losstaand van het budget is de moeilijkste kwestie waar je nu daadwerkelijk op vakantie wil. Het is een keuze die bij iedereen andere factoren heeft, maar over het algemeen zijn er drie redenen om op vakantie te gaan: cultuur, natuur en zon.

Lees meer..