Enorme stijging in verkopen seksspeeltjes tijdens coronacrisis

  • Lisa
  • /
  • Zondag 19 November 2023
  • /
  • Views 6218

man en vrouw intiem

De coronacrisis heeft bij veel bedrijven gezorgd voor een forse dip in de omzetcijfers. Dat geldt echter niet voor ondernemers die actief zijn op het gebied van seksspeeltjes. Zij zagen juist hun verkopen enorm stijgen. In de maanden april en mei werden veel meer bestellingen geplaatst dan gemiddeld. Het toont aan dat we het fysieke contact misten en compenseerden door onszelf op een andere manier te gaan verwennen. Voor de ondernemers in deze branche natuurlijk gouden dagen, maar tegelijk ook een zorgelijk moment, omdat de meeste seksspeeltjes in China worden geproduceerd. Doordat het coronavirus daar vandaan kwam, was het nog even spannend of er voldoende nieuwe aanvoer zou binnenkomen.

Populaire seksspeeltjes

Maatregelen coronavirus veranderden ons seksleven

Vanaf half maart gold in Nederland de zogenoemde intelligente lockdown. Alleen de straat op als het echt moet en geen bezoek aan ja naasten. Voor partners die niet samenwonen is dat een hele beproeving. Ze kunnen elkaar niet meer ontmoeten, laat staan seks met elkaar hebben. Ook professionele sekswerkers moesten het werk neerleggen. Hun klanten moesten dus op zoek naar andere manieren om aan hun gerief te komen. Soloseks nam tijdens de coronacrisis fors toe en daarbij spelen seksspeeltjes vaak een belangrijke rol. Intussen lijkt het erop dat we dankzij de coronacrisis anders met ons seksleven omgaan. Mensen die voorheen veel losse sekscontacten hadden, kiezen nu vaker voor een vaste sekspartner of gaan helemaal geen seksuele contacten aan en houden het bij het veilige handwerk.

Populaire seksspeeltjes

De website Sexshop City heeft alles in huis voor een spannende avond thuis. Of dat nu in je eentje is of samen met je partner. De mogelijkheden zijn eindeloos, plezier en vooral genot staan voorop. Enkele voorbeelden:

  • Een dildo is voor veel vrouwen een echte aanwinst, omdat je er vrij eenvoudig de sensatie van penetratie door een man mee kunt nabootsen. Ze zijn er tegenwoordig in levensechte uitvoeringen, zowel qua vorm als qua kleur.
  • De vibrator is al jaren een van de populairste seksspeeltjes. Verkrijgbaar in ontelbare variaties, ook in een versie die voor koppels is ontworpen en zowel voor hem als haar genot brengt. En wat te denken van een afstandsbediening die door de partner bediend wordt?
  • Flink in opkomst zijn de vaginaballetjes, die op de eerste plaats een heerlijke genotsbeleving creëren, maar daarnaast ook nog eens zorgen voor getrainde bekkenbodemspieren, waardoor je een orgasme nog intenser beleeft.


Populaire Artikelen